loppis

nemen tjenare nu har ja nyss tittat på ensam mamma söker finalen...och ja de blev så som ja trodde. tidigare idag  så stod ja på loppis, skulle ståt där med francia men hon orkade inte på morgonen, så älsklingen ställde upp vilket ja e jätte tacksam över:) love you, men väl där så märkte vi fort att de inte var nått för oss men vi stod ut ett tag och hann sälja för ca 400 kr iallafall. en påse mindre nu e de bara 6 påsar kvar me kläder;)...suck nån som vill köpa loss lite?? barn och ungdomskläder i massor???
har inte skrivit på ett par timmar för att ja har umgåts me min mamma och åke hela kvällen igår och imorse, de va så mysigt att ha dom  här, ja önskar vi bodde grannar:) älskar er och tack för den söta lappen vi fick när vi kom hem från den obeskrivligt jobbiga loppisen! vi ses snart igen hoppas ja, lillen hade ju precis vant sig vid dig åke:)
nej nu så ska ja nog gå och sjunga lite mer med fralle på vårat nya spel vi köpte idag efter loppis:) ni vet lips spelet ja snacka om:) tack för tipset ja fick, de blev på el-giganten för 649.- som vanligt:)
hare bäst här kommer en bild på lillen i barnstolen efter loppis:)

världens söööööötaste<3

Kommentarer
Postat av: noelia torres

min finaste du är mit allt te amo mi presiosura

2008-11-23 @ 22:23:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0