sitter hemma hos moryn

och har precis fått ansiktsvård från mary key.
Sköna o bra produkter kände jag direkt.
Mitt framtida jobb kanske?! Att jobba som säljare!
We will see:)


nån som testat de som läser min blogg?

puss o gonatt

Kommentarer
Postat av: G

Jag har hört både bra och dåligt om dem. Produkterna ska tydligen vara ganska bra, men företaget i sig är bluff och båg och många anställda blir lurade. Har hört sekt-liknande saker om Mary Key.

2009-07-14 @ 18:26:48
Postat av: naddie.

Min mamma jobbade som säljare för dom för ett par år sen. Älskar deras produkter! Min absoluta favvis är en produkt du lägger på ögonlocken innan du sminkar dig.. sitter en hel kväll! somnar du med sminket på sitter det precis lika fast som om det vore nygjort när du vaknar på morgonen.



Dock tror jag det är lite som G ovan skrivit. Hela mary key grejen är mycket bluff och lurar sina anställda.. jag var med på ett "möte" en gång som modell.. det hela kändes som värsta sekten :P

2009-07-14 @ 23:12:48
URL: http://naddiegoespublic.blogg.se/
Postat av: Camilla Skarps

Kan lova dig att de inte är något bluff företag som några andra skrivit.. jag har varit i göteborg på seminariumet och dessutom jobbat till o från med produkterna. dom är super, speciellt då man kan skräddarsy hudvård och makeup till varje enskild person! du kommer få många nya favoriter! jag har de flesta hemma så skulle de vara så att du är i v-ås och vill prova någon som du inte har, hör av dej!

kram



p.s.

man är ju inte anställd av marykay utan man är fristående hudvårdskonsult och står för allt själv. jag kan nämligen inte tro att ett så stort förtag som marykay är anställer sina modeller i sverige utan de mesta sånt sker i usa!

2009-07-17 @ 16:21:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0