över min döda kropp

aa precis.
I porten utanför oss har en tjej satt upp en lapp om att få byta sin fina 4.a till en trea på nederbotten.
Kul tänkte vi och så stod de att de var uppbyggd altan m.m!
Jag ringer fort och hon berättar att det är ny renoverad och toan är ny på stora toaletten, den ända som hon sa va dåligt är hennes kök som dom inte gjort nått på några år.
Jag blir jätte glad och säger ja men gud så bra kan ja kommer snart och titta för vi har en 3.a som är nyrenoverad i nästan alla rum bla bla.
Ja kom nu säger hon och jag går dit.

Okej, min första tanke var baksidan, vart fan är den stora uppbyggda altanen?
1: in i porten....fan va de luktar rök jag skulle säga åt den som rökte att sluta om ja flytta in där.
2: knackar på, och öppnar gör en förlåt men halvnykter morsa som det rycker röklukt ifrån, stinker som fan och de första man ser är blommiga halvblekta tapeter från 90-talet som de hängde spindelnät ifrån vägg till taklamporna. hon visar mig sitt nya badrum som går i gult, brunt och beige, ja trodde hon skämta. in i nästa rum hennes såkallade sovrum i ljusblåa tapeter med ett hemskt spräckligt blågrått golv. spindelnät och dörren in dit var söndersparkad.
in i vardagsrummet som såg ut som en stor loppis, mörkblåa väggar med gammalt trä golv, vi hade de här hemma förut. in i hennes dottersrum, spygrön tapet men nå orange färgat golv.
in i köket, åå my god, de va de rum som såg mest okej ut av alla. in i hennes sons gammla ungdomsrum, orange med en gul golvmatta. jag hade sån panik där inne att ja ville bara ut snabbt snabbt snabbt. skulle aldrig i mitt liv sätta min dotter i de huset om de inte sanerades och totalrenoverades.
hon fråga om hon kunde komma på fredag och titta på våran lägenhet. mitt svar, jag återkommer. tack
hon öppnade dörren åt mig vinglandes alltså hon höll  i sig mot väggarna när hon gick för att inte ramla omkull. usch
nej de blir inget av de.
  

Kommentarer
Postat av: Sanna

Men Louise hur kan du banga den lägenheten?! Den låter riktigt retro och nice;) Du vet lite skabby chic till skillnad från den bättre varianten.

2010-03-03 @ 20:40:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0