SMS-inlägg

foto3557 (MMS)


Nu är säckarna uppe och kartongerna kvar. ...

Nu är säckarna uppe och kartongerna kvar. Galjar e slut likaså stänger så nu ska de sista till inredningen köpas och så är de bara att fixa tills de blir perfekt:)


mm gott med mat

foto3555 (MMS)

mm gott med mat


en kasse gjord.!

foto3553 (MMS)

en kasse gjord.!


de här e så kul:)

foto3552 (MMS)

de här e så kul:)


medans far och son var hos tandläkaren var...

foto3551 (MMS)

medans far och son var hos tandläkaren var mamma och köpte present till duktiga tjejen. Älskar mest i hela världen


Bloggen=bäst

Fan va kul det är med bloggen alltså, att bara kunna gå tillbaka för att minnas igen. Alla känslor och platser man glömmer man varit på och får komma tillbaka till...nu hitta jag min förlossnings historia till diaz som jag glömt eller förträngt, läs den e lite kul:) obs p.s där nere, haha tänk att man glömmer de så fort.

Nu ni ska ni få både bilder och historia:)
Vet inte hur jag ska börja men vi börjar väl från i fredags.
På morgonen har jag tid hos barnmorskan, allt ser bra ut.
Jag är trött och har ont i bäckenet som fan.
Barnmorskan pia säger gå en sväng idag och käka mycket kolhydrater och ha mycket sex så föder du nog när som.
Sagt och gjort:P
På eftermiddan är vi hemma hos angelo på studentmottagning och äter i massor. Då menar jag massor.
Nånstans inom mig hoppades jag på att föda väldigt snart även fast jag inte hade en enda verk så jag proppade i mig allt.
Väl hemma så var det läggdags för esmeralda som var dödstrött efter dagens alla ting..hon somna direkt och jag och Francisco var trötta men kunde helt plötsligt inte sova för att grannen hade fest...
Tillslut tror jag Francisco somna och jag fick helt plötsligt en värk klockan var då 12 nått.
Esmeralda vaknar till så jag går in dit och håller handen en stund och en till värk kommer.
(Jag bajsar på mig) och springer in till Francisco. Jag väntar en stund med att väcka honom för att se om det skulle komma nån mer och det gjorde de. Jag väcker honom och säger att det är nog på g.
Han frågar om vi ska ringa in eller om jag vill vänta. Jag kände då att jag bara ville somna för att orka med en förlossning. Men det gick inte grannarna skrek och härja, värkarna blev starkare och tätare.
Klockan blev typ halv 2 och jag hade fortfarnade inte somnat, jag ringer till förlossningen och berättar att jag då hade fått värkar för en och en halv timme sen och att dom nu var starka och med 5 minuters mellanrum.
Hon som svara tog det väl halvseröst och sa att jag kunde åka in om jag tyckte att det "verkligen" behövdes.
Jag väntade en stund till och vid 03:44 skrevs jag in. Vattnet gick direkt efter jag fått ett undersökningsrum och sen gick allt fort.
Jag sa till barnmorskorna att jag fort ville ha bedövining och allt men dom ba jaja, vi får se hur det blir och hur mycke du är öppen osv. Jag säger tydligt jag vill få bedövning och hon frågar om jag vill ha lavemang. Jag säger ja det vill ja nog oxå men jag vill verkligen ha bedövning. Mina värkar blir värre och tillslut fick jag välja lavemang eller gå till förlssningsrummet för att förbereda ryggmärgsbedövningen. Jag skiter väl i om jag skiter på mig säger jag då och börjar sen gå till andra rummet.
04:30 ser jag nu att jag var öppen 4 cm och det var när jag blev undersökt i första rummet. precis innan vi gick till förlossningssalen.
Väl där fick jag den äckliga syrgasen som jag verkligen kunde kontrolera men som var skit, man blir ju bara lite bäng i huvudet och hjälper inte ett skit mot värkarna..
05:30 fick jag den STORA sprutan enligt Francisco och den kändes knappt.
Vid den här tiden ville jag inte leva kan jag säga. Jag var nära på att ge upp, lustgasen och jag snacka massa skit om att gå där ifrån men sen hörde jag den underbara sköterskan som var helt bäst säga. Louise nu måste du vara med mig, du är så himla grym och du har snart en bebis på magen om du trycker nu när dina krystvärkar är här. Jag fattar då att jag har så jävla ont för jag håller ju på att föda ut en unge och "tar tag" i mig själv och skicker allt jag har och tar i för allt jag ägde. Fy fan säger jag bara.
Hon säger att jag måste ta i mer och att hon hjälper för att det är en liten "kant" i vägen för huvudet. Jag skricker och gråter och fattar att nått inte går. Han sitter fast och jag kände att oavsätt om jag tryckte så kom inte kroppen ut. Huvudet var alltså ute men navelsträngel ströp honom så hon fick klippa den. under dessa minuter som jag tyckte var evighet fick jag inte krysta och ni ska bara veta hur de är att vilja skita fast inte får om man har diaré typ så. Jag gråter och skriker så mycket och tittar inte på någon eller vad som händer.
När hon klippte navelsträngen trodde ju jag såklart att hon klippte upp mig så inte konstigt att jag grät lite mer. Sen säger hon Louise tryck det sista du har och det gjorde jag, ALLT JAG HADE. Och känslan av att känna att hela kroppen kommer ut är enormt befriande. Upp får jag en svarthårig bebis som inte säger ett knyst, hon bankar på hans rygg "enligt mig" 25 gånger. Ut flyger hon från rummet och Francisco efter. Jag fattar nada. Hallå vad händer?? Hallå lever han, ingen svarar mig! Tur som fan kommer dom tillbaka snabbt och upp igen får jag honom på bröstet, allderles perfekt. Tutten hitta han direkt och jag kände mig så grym att jag klarat. FATTARNI JAG KLARA EN TILL FÖRLOSSNING WWWWWWWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE verkligen WWWWWWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEE FY FAN VA JAG ÄR BRA. Så.
Sen så var det vägning och mätning och ja som sagt han vägde 4870g och var 56 cm lång, ingen trodde sina ögon när förlossningssköterskorna kom upp för att hälsa på dagen efter. Dom tyckte jag va grym. Och det tyckte jag och min älskling oxå att jag varit. Och tack älskling för allt stöd måste jag ju skriva och säga du var sjukt bra och bäst du me.


Nu måste jag amma men nu vet ni lite mer...:)
puss kram

p.s inga mer barn, nej nej denna förlossning tar mitt pris. Plus att vi har fått 2 perfekta mirakel och dom klara vi oss perfekt med;)


Måste oxå tillägga att jag fick bästa förlossningskötarna och bästa bb tjjerna, så jag kan verkligen rekomendera både södertälje och huddinge....


Min mamma

Vi alla tänker ofta på våra nära och kära, eller iallafall jag. Jag tänker på massa minnen och stunder vi upplevt tillsammans. Ibland sticker det till i hjärtat och ibland får man lyckorus i hela kroppen.
Min mamma brukar ofta säga till mig hur mycket hon beundrar mig och mina bröder, och visst jag kan jag hålla med om att vi e mer än bra. Men nu var det inte det jag ville säga utan att,

Min mamma e så otroligt underbar mamma.
Bästa mamman du kan tänka dig.
Hon har givit mig/oss den tryggaste och mest kärleksfulla uppväxt.
Jag e en mycket klok tjej i dagens läge och analyserar mycket om mycke. Det jag vet, men som min mamma aldrig berättat e mycket om henne. Jag vet att hon gått igenom väldans mycket och har haft en del tuffa stunder i livet. Att jag inte kan minnas en stund då hon visat sina barn dom tuffa stunderna i hennes liv e helt otroligt. Hon har aldrig blandat in oss i nått eller något som har med det tuffa och göra. Hon har tryggat till oss till max. Jag säger inte att hon inte visat sårbarhet för det är nått annat och det har hon. Men att hon lyckats så jävla bra med att vara mamma till oss det är stort. Mamma du säger ofta att jag är en bra "bästa" mamman till mina barn och jag kan inte annat än säga att det är dig jag fått det ifrån. Allt. Okej jag har lite mera stake i mig om man får säga så men annars så e vi lika. Och jag vill vara precis en sån perfekt mor som du varit mot oss till mina barn. Jag säger det igen, jag kan inte minnas en enda gång du sagt eller visat något ont till mig. Inte ens den som förtjänat det mest, typ: Den dära jävla idioten har sårat mig så prata inte med honom...inte ens en sån mening har kommit från dig. Du e grym, verkligen. Och nu gäller det för mig att ta efter...jag gör det redan men ska lova mig själv att alltid skydda mina barn från mina problem. Jag vet att det är sååå många föräldrar som drar in deras problem till barnen och det är så synd för det är fan inte barnens fel att föräldern har problem.
Kan inte annat än att skratta mig lycklig över att ha dig som mamma.
VÄRLDENS BÄSTA MAMMA<3


Dagens citat

"Jag har så enkel smak. Jag vill bara ha det bästa av allt.”


ett av uppträdandet igår

http://www.youtube.com/watch?v=BdHz6X_unik kika in;)

min chuli har lite feber. Troligtvis pga a...

foto3550 (MMS)

min chuli har lite feber. Troligtvis pga alla tänder som kommer. Mammas gullrumpa


kan de bli mysigare en dag som denna

foto3549 (MMS)

kan de bli mysigare en dag som denna


idag fick de bli lasange. Snäppigt verse

foto3548 (MMS)

idag fick de bli lasange. Snäppigt verse


Nu ska ni få höra. Louise e bakis som fan ...

Nu ska ni få höra. Louise e bakis som fan och jag drack fööör mycket. Kanske inte mer än benjamin men ialla fall. Hade en grymt kul kväll igår. Dansade non stop. Åt sjukt god tårta och skratta som aldrig förr.! Tack för att jag fått så fin och snäll släkt på köpet. Vi har ju en kändis i släkten som sjöng live för oss. Grymt:) tack alla för igår. Nu ska jag vila vidare


nu e de fest

foto3544 (MMS)

nu e de fest


SMS-inlägg

foto3546 (MMS)


SMS-inlägg

foto3547 (MMS)


dagens mat blev wok

foto3543 (MMS)

dagens mat blev wok


på väg till gymmet :)

foto3542 (MMS)

på väg till gymmet :)


just nu sitter vi på 708 i alby. De luktar...

foto3540 (MMS)

just nu sitter vi på 708 i alby. De luktar värre än värst och det e smockfullt. De är nu man undrar va fan mitt körkort e. Jag menar de står ju 2 bilar på vår parkering oxå! Katastrof louise


SMS-inlägg

foto3535 (MMS)


vi skratta jätte mycket åt den lilla toale...

foto3538 (MMS)

vi skratta jätte mycket åt den lilla toaletten Esmeralda fick bajsa på..


nu väntar vi på liset och bussen

foto3532 (MMS)

nu väntar vi på liset och bussen


gos unge

foto3527 (MMS)

gos unge


innan vi åkte hade vi en Mys stund efter b...

foto3530 (MMS)

innan vi åkte hade vi en Mys stund efter badet:) älskar mina nakenfisar.


solen skiner himlen e blå å va skönt de e ...

foto3531 (MMS)

solen skiner himlen e blå å va skönt de e att leva då!


Allt för er!!

Idag har jag gjort om nästan hela övervåningen hemma hos svärmor.
Är sjukt nöjd med resultet. Tog med mig mycket från mig och gav bort. Nu får vi hoppas att dom blir nöjda!!
Bilder på allt jag gjort hela dagen kommer tyvärr inte än då allt e överasskning.

Men men nu e ja slut.
Ha en bra fortsatt kväll
Puss och godnatt.

Real madrid real madrid

yes det är real madrid på tv..vi proppar i oss popcorn, iallafall jag och ralda.
E nöjd med min dag, har hunnit så sjukt mycket.
Imorgon ska jag hem till svärmor och fixa lite hemlisar. Spännande. Kommer antagligen inte att sova en blund, har så mycket ideer.
Min Diaz e så underbar, jag älskar honom så sjukligt. Vi bada allihoppa och jag kunde inte låta bli att slå mina barn på rumpan och bita, jag blir knäpp. Dom e sååå gooa.

Ni e så välkommna till min lilla blogg, kul att ni tittar in flitigt hos mig.
Önskar jag hann mer med bloggen men det får räcka det som blir.
Nu säger vi god kväll, herrå

p.s prinsen skylten e en present från kära natalie i julklapp, men sånna finns i alla små inredningsaffärer som har lite shabby shic saker..lycka till

Nu sover mitt underbara liv och nu ska jag...

foto3511 (MMS)

Nu sover mitt underbara liv och nu ska jag och mina andra 2 liv äta popcorn


jag har fått upp de jag köpte igår så nu m...

foto3510 (MMS)

jag har fått upp de jag köpte igår så nu måste jag inhandla resten av inredningen fast på bauhaus


mamma älskar sin prins

foto3509 (MMS)

mamma älskar sin prins


En liten tjuvtitt.. Nu har diaz lite smart...

foto3508 (MMS)

En liten tjuvtitt.. Nu har diaz lite smart förvaring till leksaker som han själv kan nå lätt och inte behöva slå i nå kanter.


nya spegeln har kommit hem som vi fick i j...

foto3507 (MMS)

nya spegeln har kommit hem som vi fick i julklapp av min mamma och åke. Jag älskar den


ikea

Det var kaos på ikea idag. Jag hitta nästan allt jag skulle ha och lite till:)
Fyndade massa så jag är väldans nöjd. Men fan så stressigt de va. Deras köer va inte o leka med alltså inte där man ska betala utan skriva ut papper, för på en grej jag skulle ha stod de hylla ac. Inte en jävla människa visste var de va, men tillslut efter att alla system slutat fungera och sen börjat funka igen så fanns den jag ville ha på varuutlämmningen.
Haha ni skulle ha sätt mig. Jag gick med Diaz vagn(han sov) och en till stor vagn med en spegel och massa som vägde 50kg om inte mer. Sen fick jag en till vagn med bokhyllan på, men då fick jag faktiskt fråga snällt om hjälp, och det fick jag hela vägen till hemkörningen:)
Tackar.
Nu e man hemma med barnen, mätta e vi allihoppa och nu ska jag titta på räkningar.

puss kram skumbanan

p.s livis dom e från inreda.se och kostar 1290kr för 4 stycken:)

å vad gott de va nde mat.!

foto3505 (MMS)

å vad gott de va nde mat.!


jag har nyss fyndat. Jag älskar och fynda....

foto3504 (MMS)

jag har nyss fyndat. Jag älskar och fynda. Får allt hemkört ikväll, längtar.


diaz min charm unge blev fotograferad idag...

foto3502 (MMS)

diaz min charm unge blev fotograferad idag av en fotograf :)


påklädd och så där jätte go:)

foto3500 (MMS)

påklädd och så där jätte go:)


Fick ett mms här om dagen på en söt tjej. ...

img_1278 (MMS)

Fick ett mms här om dagen på en söt tjej. Inte kan man tro att de e min fina gudmor som e ett antal år äldre än mig. Puss på dig


jag och diaz e på väg till ikea.! Härligt ...

foto3498 (MMS)

jag och diaz e på väg till ikea.! Härligt väder vi fick


Diaz nya kuber har kommit som ska upp på v...

foto3497 (MMS)

Diaz nya kuber har kommit som ska upp på väggen. Älskart.


jag älskar dig min son. Du är bästa. Mamma...

foto3496 (MMS)

jag älskar dig min son. Du är bästa. Mamma saknar att amma dig..samtidigt som de e så skönt och befriande att du slutat.


å vad skönt de e och vara hemma:) hemma e ...

foto3495 (MMS)

å vad skönt de e och vara hemma:) hemma e bäst


jag avskyr tågtrafiken, önskar så att jag ...

foto3492 (MMS)

jag avskyr tågtrafiken, önskar så att jag va hemma nu hos mina fina. Esmeralda i morse:)


nu e jag mig själv igen. Äntligen:)

foto3494 (MMS)

nu e jag mig själv igen. Äntligen:)


jag har tagit mig egentid och åkt o fixat ...

foto3493 (MMS)

jag har tagit mig egentid och åkt o fixat håret.!


Har precis tränat core. Skönt min mage e död

foto3488 (MMS)

Har precis tränat core. Skönt min mage e död


SMS-inlägg

foto3481 (MMS)


E hjälper mig alltid med haklappen. Jag br...

foto3473 (MMS)

E hjälper mig alltid med haklappen. Jag brukar strunta i den om han har Pjamas som ändå ska tvättas. Men då får jag skäll:)


SMS-inlägg

foto3477 (MMS)


skicka nyss denna bild till min frisör som...

foto3468 (MMS)

skicka nyss denna bild till min frisör som ska lägga in hår. För att visa min nya färg


diaz e så söt när han e ny badad i sitt kr...

foto3467 (MMS)

diaz e så söt när han e ny badad i sitt krulliga hår .:)


Esmeralda och jag har målat de sista i mit...

foto3465 (MMS)

Esmeralda och jag har målat de sista i mitt rum:)


lasange väntas att ätas snart av familjen ...

foto3464 (MMS)

lasange väntas att ätas snart av familjen med en god sallad.!


det här är det absolut äckligaSte som finn...

foto3463 (MMS)

det här är det absolut äckligaSte som finns tycker jag! Banan


Älskade liv

Jag tänker ofta tillbaka till den dagen jag fick reda på att jag väntade Esmeralda.
Så mycket tankar och så mycket rädsla.
Men så kom hon och sen min son och då börja mitt liv påriktigt.
Mamma älskar er jätte<3


så här ser Esmeraldas lampa ut nu!

foto3462 (MMS)

så här ser Esmeraldas lampa ut nu!


så här ser jag ut om dagarna. Kul va!

foto3461 (MMS)

så här ser jag ut om dagarna. Kul va!


mamma träffa på sin gamla skolkamrat :) kä...

bild099 (MMS)

mamma träffa på sin gamla skolkamrat :) känner ni igen henne tro? Haha kul


grymt gott

foto3459 (MMS)

grymt gott


glada barn=glada föräldrar:)

foto3458 (MMS)

glada barn=glada föräldrar:)


svårt att fota men de blev jätte bra. Som ...

foto3456 (MMS)

svårt att fota men de blev jätte bra. Som en ny egengjord lampa


nu ska jag försöka få upp alla kristaller ...

foto3455 (MMS)

nu ska jag försöka få upp alla kristaller i Esmeralda lampa igen


SMS-inlägg

foto3454 (MMS)


Vi har haft farmor här:)

Vi har haft farmor här:)


Göra om till nytt

Hej hej!
Ni som följer mig vet ju att jag fixar och donar..
Och om jag stör mig på nått så ger jag antingen bort det eller gör om det.
Nu har jag iallafall stört mig på Esmeraldas kristalllampa jag fyndade på ikea för 99 kr.
Den känns dels "ikea" och tråkig.
Så nu har jag börjat "göra om mig" lampa.
Ni får en titt nu sen när den e klar så klart.
Kram kram


först tog jag bort alla kristaller..och knipsa bort alla kjedjor som hängde..som ni ser är det bara 3 kvar.

mina verktyg och kedjorna som blev över...kanske ska göra ett halsband av dom:)

Nu ser den ut så här...fortsättning kommer.Jag måla även dom fula lådorna som står i min garderob vita:)

nu skriker Esmeralda -men pappa jag har ju...

foto3449 (MMS)

nu skriker Esmeralda -men pappa jag har ju sagt åt dig att inte glömma soporna! Haha pappa e på jobbet


SMS-inlägg

foto3448 (MMS)


nu ska min dotter hem till liset och benja...

foto3451 (MMS)

nu ska min dotter hem till liset och benjamin. Hej då mamma ring sen älskar världen.


barnen nu., innan jag åt upp dom:)

foto3447 (MMS)

barnen nu., innan jag åt upp dom:)


i morse.!

foto3446 (MMS)

i morse.!


tjingelingen

Dagen har startat bra. Kallt som fan e det ute bara.
Prata nyss med pappsen, blir alltid lika glad när han ringer.
Jag har hunnit med mycket här hemma, damsugit, lagat våfflor, mm.
Nu ska jag in till min walk in" :) och slipa lite, måste ju hjälpa till mannen lite.
Krama er själva från mig.

P.S JAG HAR EN STOR SAKNAD TILL MINA VÄNNER:(

vi har haft besök:)


Efter dagis följde tjejorna med hem och lekte en stund:) Tack för idag


ya det räcker mamma


min andra goding


Tand nr 2 på diaz kom snabbt, inte tippat nog nere brevid den första utan uppe på sidan:)

du e go min tjej


Jag e på botten av min utstrålning. Har al...

foto3445 (MMS)

Jag e på botten av min utstrålning. Har aldrig sätt ut så här! :(


gammal låt


Dagen min

Har haft en välbehövlig dag minst sagt. Massagen hos naprapaten var grym. Jag köpte den via sidan Let´s deal för 2 hundra värde 500kr eller nått. Han möblera om min kropp totalt i en timme. Jag var som en oljig ny människa efter det. Jag känner mig så rörlig. Ska absolut gå dit igen.

Har ingen träninksverk alls i kroppen sen igår. Vet inte om kroppen driver med mig för att jag verkligen vill känna smärta. Men visst e jag glad för ingen träningsverk.

När jag kom hem på eftermiddan/kvällen så hade min kära dotter saknat mig så. ÅÅ vad de e härligt med bekräftelse. Som jag saknat henne idag. Och när Diaz vakna fick jag amma han för att inte sprängas(men han spydde upp de direkt så ammningen e helt ute nu) iallafall så fick ja gosa så där som man gör när man ammar. Sen åt jag upp hans som vanligt min goda shulibuli..älska älsa världen

Barnen sover sött sen länge och de ska jag med snart. Funderar om jag ska duscha bort all olja jag på både kropp och hår eller om jag bara ska skita i de helt enkelt.


Sov gott alla och glöm inte att ta hand om dom ni älskar<3


dagens topp hm jeans topshop halsband nelly

foto3443 (MMS)

dagens topp hm jeans topshop halsband nelly


SMS-inlägg

foto3442 (MMS)


Jag bjuds på gott. Man tackar

foto3439 (MMS)

Jag bjuds på gott. Man tackar


chao platina huve :)

foto3438 (MMS)

chao platina huve :)


Jag känner mig som en ny människa. Börjat ...

Jag känner mig som en ny människa. Börjat träna och nu efter jag haft en toppen morgon med prinsessan och lämnat henne glad på dagis, e jag på väg till frisören. Sen in till stan och få massage.! Vilken mamma lyx va. Ha en toppen dag och stressa inte där ute. Puss


jag e dyngblöt, fy fan va kul. Afropowerda...

foto3437 (MMS)

jag e dyngblöt, fy fan va kul. Afropowerdance var verkligen nått för mig..


Så här glada e vi över att diaz första tan...

foto3099 (MMS)

Så här glada e vi över att diaz första tand kommit:)


Ringer...

Denna morgon har varit en morgon som ni vet man ringer runt och fixar saker massa saker.
Nu e mycket fixat:


Frisören
Hårförtjockning
Skatteverket
Försäkringskassan
Pappadagar
Massage

Yes det var de.

Imorgon e en dag för helt mig själv...hjälp hur går man ut utan en barnvagn...och med vilka skor, det är ju hur mycket vatten som helst ute..Spännande men känner redan saknaden av barnen:( Dags för mig och släppa taget lite. haha

Så ha en toppen dag allihoppa nu ska jag laga mat!
Ikväll är det afrodans på gymmet. förväntansfull! Hoppas på träningverk!

Puss kram

p.s sanna måste kolla upp henne på facebook haha.
och angela tack för fina inlägget, blev jätteglad. har kikat in hos båda men dom har inte den färgen jag e ute efter
mörk grå...jag får fortsätta leta:)


glömde säga att samtalet med sin pappa bör...

foto3431 (MMS)

glömde säga att samtalet med sin pappa börjar oftast så här- hej baby vart e du? haha undra vad hon får allt ifrån


Esmeralda prata nyss med sin pappa i telef...

foto3434 (MMS)

Esmeralda prata nyss med sin pappa i telefon och samtalet var långt men avslutas alltid-glöm inte Soporna okej, puss hej ring sen. Haha unge


god morgon

foto3421 (MMS)

god morgon


ikväll bjöd pappaBus oss på Toast ala våff...

foto3419 (MMS)

ikväll bjöd pappaBus oss på Toast ala våffeljärn. Tusen gånger godare än vanlig Toastmaskin.. Fan jag säger ju att chilenare inte e så dumma trots.. Mycket:) nya vattenkokaren fick francisco igår i födelsedagspresent samt en äggkokare av mamma och åke


jag älskar dig så de gör ont.. Hoppas du v...

foto3386 (MMS)

jag älskar dig så de gör ont.. Hoppas du vaknar imorgon med fina ögon mammas hjärta


jag njuter så över att få vara hemma men s...

foto3417 (MMS)

jag njuter så över att få vara hemma men ser så fram imot att börja jobba igen.! Typ 1 månad kvar bara.! P.S jag ringde frisören idag men fick ingen tid..


Någon som vill köpa ett paket klickgolv i ...

foto3416 (MMS)

Någon som vill köpa ett paket klickgolv i vittträ för en hundring?


här har jag ännu mer.! Hjälp någon sen?

foto3415 (MMS)

här har jag ännu mer.! Hjälp någon sen?


stackars mina kläder.. Jag vet att jag mås...

foto3414 (MMS)

stackars mina kläder.. Jag vet att jag måste hämta nya galjar för dom som e i påsarna har många gått sönder.


Älskar alla långa längder på allt


vill använda alla mina långkjolar på en gång just nu..längtar tills jag får ta upp alla mina kläder från alla säckar...:)

p.s sanna jag har gjort det men hittar henne inte:(

Esmeralda rita ett hjärta på golvet och sa...

foto3405 (MMS)

Esmeralda rita ett hjärta på golvet och sa snabbt innan jag skulle bli arg att de stod-mamma hjärta pappa. Hur gulli och busig e inte hon då.


det här va kul..

foto3409 (MMS)

det här va kul..


Jag älskar den. Diaz nya lampa

foto3406 (MMS)

Jag älskar den. Diaz nya lampa


så jävla fint..

Helt i min smak...allt!!

vet någon vart detta repotage kommer ifrån?

gå utanför ramarna när det kommer till inredning...och kläder


till mitt kök


vart kan jag hitta dessa hissgardiner?

de är svårt att få in känslan i Esmeraldas...

foto3403 (MMS)

de är svårt att få in känslan i Esmeraldas rum. Men kan säga er att den e så skön, mjuk och fantastisk fin. Vi älskar att umgås hela familjen här. Det är ett bra tecken!


Åå vad jag ser framimot en kväll med dig s...

Åå vad jag ser framimot en kväll med dig själv mamma på hamburger bush eller hur de stavas:) tack. Älskar dig. P.S skicka mig datumeT?


Esmeralda och diaz är överlyckliga efter a...

foto3402 (MMS)

Esmeralda och diaz är överlyckliga efter att jag hittat alla leksaker som låg längst inne i min garderob. Som ni ser så har jag röjt ut allt och nu tar älsklingen tag i väggarna:)


Pink
jag har en ideen grym ide som jag måste fixa med i veckan...måste bara ha färg från granit;) lovar att fota när jag börjar projektet.

Fick super sköna uggsTofflor Gdag av min k...

foto3401 (MMS)

Fick super sköna uggsTofflor Gdag av min kära mor.! Du och dom e för goa:)


längtar tills vi ska måla om golvet i vard...

foto3399 (MMS)

längtar tills vi ska måla om golvet i vardagsrummet:)


SMS-inlägg

foto3398 (MMS)


Idag fick Esmeralda nytt överkast då jag t...

foto3397 (MMS)

Idag fick Esmeralda nytt överkast då jag tog hennes hon fick i julklapp till vardagsrummet. Och oj så bra de blev:)


vi hitta äntligen Esmeraldas pussel

foto3396 (MMS)

vi hitta äntligen Esmeraldas pussel


Nu är lampan i sovrummet uppe som de ska va:)

foto3394 (MMS)

Nu är lampan i sovrummet uppe som de ska va:)


nya gardinerna blev perfekta. Likaså hyllan:)

foto3393 (MMS)

nya gardinerna blev perfekta. Likaså hyllan:)


denna gick mindre bra. Min nyttiga tårta t...

foto3388 (MMS)

denna gick mindre bra. Min nyttiga tårta till francisco! De va bara jag som åt typ. Men om jag ska vara ärlig så blev den precis så som jag trodde. Syrlig istället för söt och mäktig som fan. är glad att jag pröva och gjorde den speciell bara för dig födelsedagsbarnet!


Nu är kalaset slut och alla gått. Allt gic...

foto3387 (MMS)

Nu är kalaset slut och alla gått. Allt gick bra och nu sover barnen. Imorgon kommer min älskade mamma hit. Längtar massa. Ska sova nu. God natt och sov gott:) p.S denna mat kan vara bland de enklaste och faktiskt riktigt gott. Perfekt för den som vill ha nått gott men enkelt


nyvaken och alltid lika glad.!

foto3385 (MMS)

nyvaken och alltid lika glad.!


syns inte så bra men jag e gråhårig på häl...

foto3383 (MMS)

syns inte så bra men jag e gråhårig på hälften av huvudet. Francisco sa igår när jag kom ut med hängande läpp. Ska de se ut sådär? Nej svara jag så klart. Det blev nått fel. Tur att jag bara hade i färgen ca. 13 min.


träningsverk

Inte ens lite, inte en gnutta träningsverk har jag...hmm måste verkligen stå längst fram igen och göra ett försök till om jag nu gjort fel. Men tror inte de.

Annars så har vi bakat tårta och gjort mumma bröd med fetaost och soltorkade tomater. Snart ska jag börja med köttfärslimpan och hacka morötter och potatis...hoppas hoppas de smakar gott sedan:)

vi e ett grymt team att baka bröd.!

foto3380 (MMS)

vi e ett grymt team att baka bröd.!


världens finaste tjej tittar jag på medans...

foto3379 (MMS)

världens finaste tjej tittar jag på medans jag diskar och bakar. Vi sjunger tillsammans med emil i lönnerberga:) älskvärt


mitt första träningspass

Mitt första träningspass gick så där.
Det blev tillslut yoga av nått slag på gymmet.
Skönt som fan måste jag säga.
Stretcha är verkligen nått jag behöver och skulle kunna tänka mig gå på efter ett jobbigt pass.
Men är detta träning.
Efter passet gick jag till hon som hade passet och fråga om jag gjorde nått fel. Visst fan känns de ibland med jag gillar ju när de drar som fan sen danstiden, då stretcha man nämligen jämt. (åå nu kom min gamla lärares murra upp i mitt huvud som alltid syntes under jazzbyxorna)
Tillbaka till grejen.
Nej men jag stod längst bak och läraren sa att hon inte kunde se om jag gjort nått fel men få ställa mig längst fram om jag ska testa en gång till.
Tror om jag ska vara ärlig att jag inte gjorde nått fel och att jag säkert kommer ha träningverk imorgon men att detta inte riktigt va min grej.
Jag va inställd på att slita och svetas som en tok.
Jaja vi får la se. Men det känns toppen att jag kommit dit iallafall.
Tack Challe för din peppning dit idag:)

Nu ska Louise den gråhåriga snart lägga sig...real madrid vinner:) Min älskling glad, jag glad:)

Yes jag missfärga nyss mitt hår men de sägs att det gråa färgen inte sitter kvar så bra så förhoppningsvis e jag inte gråhårig om några dar.
Puss och kram

p.s sanna din komentar va klockren:) och tack Challe.
Imorgon blire till o baka nyttig chokladtårta till älsklingen som har som nyårslöfte att inte äta skit. Samt baka bröd och laga massa mat. Wish me luuk;)

Nu kör vi

foto3378 (MMS)

Nu kör vi


idag e de kallt

foto3377 (MMS)

idag e de kallt


Jag är född smal PUNKT.

Jag är född smal PUNKT.


jag tog studenten 04 tror jag men skojar t...

foto3373 (MMS)

jag tog studenten 04 tror jag men skojar till de och låter folk tro jag tog den förra året.!


vi e ute jag och e

foto3371 (MMS)

vi e ute jag och e


pappa och diaz e och tar spruta.

foto3367 (MMS)

pappa och diaz e och tar spruta.


let is shine


Byt ut her mot him..


Det är din dag och jag älskar dig högt!

jag ändrade gardiner i diaz rum tills dom ...

foto3366 (MMS)

jag ändrade gardiner i diaz rum tills dom rätta kommer.!


jag älskar diaz stjärnor han ska ha i sitt...

foto3364 (MMS)

jag älskar diaz stjärnor han ska ha i sitt rum nånstans


nu ska vi väcka födelsedagsbarnet.!

foto3363 (MMS)

nu ska vi väcka födelsedagsbarnet.!


jag är i himmelen

har hittat så mycket insperation ikväll så ja tror ja döööör kommer aldrig somna..nu måste ja bara komma ihåg allt.

imorgon börjar mitt vanliga liv igen, känns skönt. Bort med skiten.

Haha sanna kollade på bilden och den ser inte mycket ut för världen men om jag fotat från sidan hade ni sätt en uppsvälld 4 månaders bebbe till mage. Men de blire ändring på, nu ska magrutorna fram. Jag menar varför bara vara smal som en pinne när man kan vara fit och se välmående ut.

Puss o god natt

nu har jag gått promenad misslyckad sådan ...

foto3362 (MMS)

nu har jag gått promenad misslyckad sådan men de sluta bra. Va in på gymmet och lukta. Tvi fan va äckligt men dit ska jag från och med nästa vecka. Chao


ligger på golvet och funderar om jag ska g...

foto3359 (MMS)

ligger på golvet och funderar om jag ska gå en promenad själv till centrum? Medans jag tänker får jag massage av min dotter på golvet


diaz säger. Ey mammi gör som jag ät var tr...

foto3352 (MMS)

diaz säger. Ey mammi gör som jag ät var tredje timme mat och gröt och inget efter 7 på kvällen sen stor frukost. Bra min son, mycket bra ide.


nämnde jag äkligt vitt rost bröd i mängder...

foto3348 (MMS)

nämnde jag äkligt vitt rost bröd i mängder med smör och marmelad samt saft och massa ost och pasta. Tänk dom som trycker i sig detta jämt och tycker de är gott. Jag tycker de är gott med måtta men nu säger min kropp ifrån för nu har de gått överstyr. Blä! Till och med min tunga e sträv av allt bajs jag stoppat i!


gravid..Nej jag dränker mig i skit. Sen ny...

foto3348 (MMS)

gravid..Nej jag dränker mig i skit. Sen nyår har jag louise druckit läsk varje dag och annars brukar ja dricka läsk en gång varannan månad om inte mindre. Choklad, chips och godis med. Jag spyr på mig själv. Fy fan va äkligt. Jag som alltid äter med måtta och sällan. Nu blire stenhårt för min del. På kalaset på fredag ska jag backa nyttig chokladtårta. De ni.!


nu

foto3345 (MMS)

nu


nu

foto3347 (MMS)

nu


morse

foto3344 (MMS)

morse


imorse

foto3343 (MMS)

imorse


älskar systers Mys. Pussar, kramar och gos...

foto3340 (MMS)

älskar systers Mys. Pussar, kramar och gos under täcket


så mycket kärlek.!

foto3341 (MMS)

så mycket kärlek.!


min fina vän pernilla skicka denna söta to...

foto3332 (MMS)

min fina vän pernilla skicka denna söta topp till Esmeralda idag från benetton. Du e för fin min vän. Tack.


nästan perfekt för att vara första gången :)

foto3331 (MMS)

nästan perfekt för att vara första gången :)


hände en olycka när vi va ute ida

foto3329 (MMS)

hände en olycka när vi va ute ida


Nu e de färdig målat hoppas att de blir br...

foto3330 (MMS)

Nu e de färdig målat hoppas att de blir bra nu när jag tar bort tejpen.


vem sätter upp en stor Jävla kakerlaka på ...

foto3326 (MMS)

vem sätter upp en stor Jävla kakerlaka på hus väggen? Haha skrämmande om inte annat.


vi e ute!

foto3327 (MMS)

vi e ute!


Real vann:)

Kul att ni svarat på lamporna...pernilla om tiden och bilen fanns att köpa in skulle jag gjort en egen..."men har en ide till ett annat rum" men de får vänta.

Lamporna jag visa e från jotex sanna. Finns säkert på ellos hemsida osså.

Jag e mest sugen på den övre till e för den e i samma stuk som diaz, men får se efter jag satt upp e´s nya gardiner.

Hemsidan jag har/kommer shoppa ihjäl mig på e den här!

Idag har jag huvudverk som heter duga, tror ja går under...
Vi skulle åkt till ikea men tilloch med jag sa nej. Skulle köpt garderober.
Annars så har kvällen varit ganska misslyckad. Jag sov bort 3 timmar sen missa vi premiären av bingolotto i en timme och spela 2.ans bingo på ettans, men hann bara med halva, tur va väl de fär de va ju ändå fel. Sen var de real madrid samtidigt så vi hade ingen tv att titta på.. till sist tog fralle datan och vi fick tvn och hann spela sista 3ans bingo, men vann inte ett skit...
...Glömde jag skriva oxå att det var Camilas första bingolotto premiär, och den gick åt helvete....hoppas vi vunnit om vi kommer ihåg att kolla upp de.

Nu e de natti natti puss o hej

SMS-inlägg

foto3324 (MMS)


efter att jag sovit bort min huvudverk i n...

foto3322 (MMS)

efter att jag sovit bort min huvudverk i några timmar. Ser vår son ut så här. Matchklar hälsar pappaBus. Haha dom kommer ha de kul tillsammans när jag börjar jobba snart i 3 månader:)


diaz idag:)

foto3319 (MMS)

diaz idag:)


premiär för min älskade jacka från modekun...

foto3320 (MMS)

premiär för min älskade jacka från modekungen.!


nu är ränderna vitmålade sen blir dom svar...

foto3318 (MMS)

nu är ränderna vitmålade sen blir dom svarta.!


esmeraldas rum

Vår dotters rum e nästan klart, bara några grejer kvar som kommer på posten snart. Men vad för taklampa tycker ni?
Denna kanske?
Zooma
Eller denna?

den finns i vit oxå...
eller ska jag hitta någon fin kristallkrona, men de kostar ju lite..??

ojojoj

Det är så mycket inredning jag vill dela med er men inte hinner så ni får se vart eftersom det kommer upp här hemma. Som ni märker så går de undan här hemma och de e så kul. Nu väntar vi på massa beställningar som gjorts till diaz rum, som gardiner, taklampa, hyllor, m, m. Färg till vardagsrummet är inköpt så nu behövs bara en slipmaskin, någon som vill låna ut en timme eller vet någon som har?? Längtar tills det är klart så jag kan fixa klart vardagsrummet.
Så fort vardagsrummsgolvet e klart ska jag röja ut allt i rummet där min garderob ska vara och börja spakla, eeeeeeeeeeeee så trött på att ha allt i säckar nu...

åå vad jag trivs, härligt härligt.

p.s jag har hittat en sjuuuuuuuuuuuuuuuukt bra inredningshemsida;P vill ni veta?
puss hej

Zooma
denna blire i vår fina diaz rum, vad tycks?

håret håller på att torka så nu e man ljus...

foto3316 (MMS)

håret håller på att torka så nu e man ljushuve igen


jag har lagt i färg i utväxten. As skönt.!

foto3315 (MMS)

jag har lagt i färg i utväxten. As skönt.!


Här ska målas svarta ränder.!

foto3314 (MMS)

Här ska målas svarta ränder.!


barnen gillar diaz rum nu. Känns så mysigt...

foto3313 (MMS)

barnen gillar diaz rum nu. Känns så mysigt med den heltäckande mattan.


fifa matcher efter den andra.

foto3312 (MMS)

fifa matcher efter den andra.


diaz golv och väggar klara

foto3311 (MMS)

diaz golv och väggar klara


mycket lek här.!

foto3310 (MMS)

mycket lek här.!


här hemma bjuds de på takos och nybakta Mu...

foto3309 (MMS)

här hemma bjuds de på takos och nybakta Muffins. Älskar när släktingar hälsar på:)


nu har vi varit och inhandlat golv" till 2...

foto3308 (MMS)

nu har vi varit och inhandlat golv" till 2 rum.! Längtar efter att få fixa


jag kan verkligen inte sova. Jag tänker på...

foto2699 (MMS)

jag kan verkligen inte sova. Jag tänker på allt mellan himmel och jord. Inredning e en av anledningarna till att ja inte slocknar. Jag har genialistiska" ideer:) frågan e bara när var och hur mycket? En elektriker behövs ialla fall! Puss och god natt


Bilder från nyår


jag och lisen:)

svärmor och natalie

oss<3

kalkonen

SKålar in ett fantastiskt 2011<3

SMS-inlägg

foto3307 (MMS)


Esmeralda myser i en julklapp från mormor

foto3296 (MMS)

Esmeralda myser i en julklapp från mormor


SMS-inlägg

foto3298 (MMS)


Diaz kissa nyss ner sin mamma.! Men glad e...

foto3300 (MMS)

Diaz kissa nyss ner sin mamma.! Men glad e jag ändå


fick nyss hem ett paket med victoria secre...

foto3293 (MMS)

fick nyss hem ett paket med victoria secret från usa.! Men hur gulligt e inte de då. Tack fina amanda dom luktar ljuvligt.! Tusen pussar


min kära vän var här för en stund sen och ...

foto3292 (MMS)

min kära vän var här för en stund sen och låna prydnadskuddar. Esmeralda gillar verkligen fina Ilona med sina barn, hon fick knappt lämna henne. Kram till dig och hoppas allt går bra. Puss


rockring e rolig träning för Esmeralda

foto3290 (MMS)

rockring e rolig träning för Esmeralda


vår son fyller 7 månader idag.! Stora pojk...

foto3281 (MMS)

vår son fyller 7 månader idag.! Stora pojken:)


ibland lyxar vi till de framför madiken

foto3286 (MMS)

ibland lyxar vi till de framför madiken


tack bästa mormor för tröjan som kom på po...

foto3285 (MMS)

tack bästa mormor för tröjan som kom på posten.!


ens egna barn är väl underverk


Jag kan knappt fatta att dom här 2 små liven är mina.
Så vackra så snälla så perfekta.
Detta foto togs på julafton.


Bästa<3


vi är hungriga. Därav snabbmat

foto3284 (MMS)

vi är hungriga. Därav snabbmat


Esmeralda hjälper ofta till i köket. Henne...

foto3283 (MMS)

Esmeralda hjälper ofta till i köket. Hennes lugg e lång jag vet! Vi sparar ut.


min dotter lär sonen sin dator. Hur söta?

foto3282 (MMS)

min dotter lär sonen sin dator. Hur söta?


faster och diaz på julälska älska världen

vi säger hej till er!

foto3273 (MMS)

vi säger hej till er!


köksmästaren.!

foto3270 (MMS)

köksmästaren.!


Snart e diaz rum färdigmålat.:)

foto3269 (MMS)

Snart e diaz rum färdigmålat.:)


Moryn bjuder alltid på spännande ny mat oc...

foto3268 (MMS)

Moryn bjuder alltid på spännande ny mat och de är alltid väldigt gott. Tack för idag gumman.


en gubbe stod på taket och skotta snö. Tok...

foto3267 (MMS)

en gubbe stod på taket och skotta snö. Tokigt va:)


Tur att man inte varit i behov av sl för H...

foto3266 (MMS)

Tur att man inte varit i behov av sl för Helvete vilka förseningar. 40 min


nu är vi påväg till min gravida vän Moryn:)

foto3264 (MMS)

nu är vi påväg till min gravida vän Moryn:)


den här tjejen

foto3257 (MMS)

den här tjejen


SMS-inlägg

foto3258 (MMS)


Esmeralda leker i snön på framsidan

foto3255 (MMS)

Esmeralda leker i snön på framsidan


dessa små gullungar tycker verkligen om va...

foto3253 (MMS)

dessa små gullungar tycker verkligen om varandra:) så himla fina. Fick inga bra bilder då barnen hade så kul och inte hann fotas. Ilonas minsta son va med på allt och älskade Esmeralda. Diaz njöt av att få vara med på ett hörn. Tack för den goda maten oxå. Puss


Så att ni inte missat nått av mitt 2010

Lista - 2010.

1. Gjorde du något förra året som du aldrig gjort förut? Ja, massor.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja, att träffa min familj så fort jag känner och vill. Lyckades bra med de.
3. Vilka länder kommer du/vill besöka år 2011? Förhoppningsvis London, madrid och Spanien.
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5. Vilka länder besökte du? Inte ett enda tyvärr.
6. Är det något du saknat 2010 som du vill ha år 2011? Resor!
7. Vilket datum från 2010 kommer du alltid minnas? När vår bästa son föddes såklart den 5 juni
8. Vad var din största framgång år 2010? Att ge mina barn den trygghet och kärlek de behöver.
9. Största misstaget? Inget jag kan komma på faktiskt.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej inget allvarligt eller minnesvärt. 
11. Bästa köpet?
Oj, det är allderles för många men mina acne leggings e en stor och dyr favorit.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och inredning.
13. Gjorde någon dig riktigt glad? Ja, min familj hela tiden
14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2010? Oj svårt men måste faktiskt säga många svenska artisters hits.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare än nånsin.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest och pluggat teori mer.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Brytt mig om skit människor.
18. Hur tillbringade du julen? Med sambons familj och min familj.
19. Blev du kär förra året? Jag blir bara kärare i min sambo för varje dag som går! Och blev såklart tok förälskad i min son redan från dag 1. Esmeralda min hjärtekrossare hon dör jag för. 
20. Favoritpogram på TV? The good wife!
21. Bästa boken du läste förra året? Läste ingen bok
22. Största musikaliska upptäckten? Chilenaren som sjöng opera på tvn.wwaaaoo
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Tatuering så nu står mina barns namn på min kropp
25. Något du önskade dig men inte fick? De kvittar jag har varit så bortskämd ändå.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Oj det kommer jag knappt ihåg:(
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Naturligtvis nått.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Gravidkläder första halvan och ammningskläder sista så inte mitt toppår klädväg.
29. Vad fick dig att må bra? Min familj<3 Närmsta vänner.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Finns bara en för mig;).
31. Vem saknade du? Min bästa tessan som jag vill ha med i mitt liv varje dag..
32. De bästa nya människorna du träffade? Ilona helt underbar tjej och Melissa såklart!
26. Dusch eller badkar? Det beror lite på. Ska jag tvätta håret så får det bli dusch annars badkar. 
27. Färg på ditt duschdraperi? Vitt. 
28. Syr du dina gardiner själv? Vissa.
29. Musikfavoriter / favoritartist? Svårt att säga, det varierar från dag till dag. 
30. Tittar på TV? Ja, det gör jag, kanal 4 har dominerat för första gången iår.
31. Hur mycket tittar du på TV? Kanske 3 timmar per dag, men då ofta i samband med att Esmeralda tittar eller de e myskvällar, vilket de e ofta.
32. Äger du nån leksak? Oj många.
33. Varför har du sparat dem? För att vi har barn. 
34. Lekte du med Barbies som liten? Ja, Jämt. 
35. Äger du en kamera? Japp, men önskar mig en mycket bättre iår!
36. Vilken sort?Bajs modell.
37. Fotografera du mycket? Ja, det gör jag allt. 
38. Högtid du gillar? Julen är den absolut bästa och efter det kommer födelsedagarna. 
39. Har du prestationsångest? Sällan 
40. Har du drömt sanndrömmar nångång? Ofta. 
41. Har du en brevvän? Nopp.
42. Dricker du mjölk? Ja!
43. Varför då? För att det är mumma! 
44. Vad anser du om kungahuset? Jag hade en period då jag tyckte att vi kunde lägga ner det, men nu älskart.
45. Läser du skvallertidningar? Ja, det blir allt några stycken i månaden. 
46. Tror du på allt det står i dem? Absolut inte, men de kan vara underhållande att läsa ändå.
47. Lyssnar du på folks skvaller om andra? Lyssnar gör jag, men det är inte alltid jag tror på det. 
48. Skvallrar du ibland? Det händer. 
49. Hur kör du bil? Klockrent, men vart fan e körkortet?. 
50. Har du ett motto du lever efter? Många men att alltid vara så som du själv vill bli bemött;)


Jag fryser aldrig

foto3246 (MMS)

Jag fryser aldrig


nu ska lillan få leka hos neo och lillen "...

foto3245 (MMS)

nu ska lillan få leka hos neo och lillen "leka" med leon och jag med vackra Ilona:)


bästa vagnen ever för 2 barn:)

foto3243 (MMS)

bästa vagnen ever för 2 barn:)


vår egna lilla trummis:)

foto3242 (MMS)

vår egna lilla trummis:)


det finns ingen som du min dotter. Och jag...

foto2961 (MMS)

det finns ingen som du min dotter. Och jag älskar dig och vår familj så djupt. Ni gör mig så lycklig. Längtar så till imorgon när du Ropar mitt namn-mamma** vi föralltid


vi kör här hemma stenhårt. Diaz har inte A...

foto3189 (MMS)

vi kör här hemma stenhårt. Diaz har inte Ammat redan 3 och Esmeralda ska vi lära att somna själv i sitt rum!


jag älskar att de är ett nytt År och jag k...

foto3241 (MMS)

jag älskar att de är ett nytt År och jag kan bara njuta av min familjs utveckling och ett lika hälsosamt år som 2010


jag ser ut som en banan.. Nu ska vi hem ti...

foto3239 (MMS)

jag ser ut som en banan.. Nu ska vi hem till svärmor och hämta e och käka:)


diaz nu:) gott nytt år alla själar där ute...

foto3237 (MMS)

diaz nu:) gott nytt år alla själar där ute. P.S jag är ju född i september och undrar då om jag var ett nyårsfirande:) troligen..Tur att vi e nöjda med 2 ialla fall fyrverkerier:)


RSS 2.0