förlåt mig

hann inte skriva igår, ja var nämligen på stan nästan hela dagen ju me alina med mamma, charlize med mamma och esmeralda med mig då så klart. vi åt indisk mat åå de va jätte gott...ja beställde räker med spenat och kryddor och nan bröd och moryn och katja beställde grillat åå dom grillade ju så klart färskt så min mat hade ju säkert varit klar i 5 minuter innan deras va klara så den va typ pissljummen, hur nu ja vet hur varmt de e men iallfall den va kall så dom fick lov o gå in o värma på den, sen slicka ja nästan upp talriken, mums va gott de va...innan vi hitta den dära indiska restaurangen hade vi sprungit runt i så där 3 timmar kändes de som, de va sååå kallt, och snälla katja lånade ut sin rosa mössa till mig och de hjälpte faktiskt jätte mycke, kanske bara ska ha mössa på mig nästa gång ja går ut för de sa moryn att man kunde göra och ja tror på allt hon säger till mig:):) skämt o sido;)
jaja men iallafall fick lov o lämna tjejorna i stan för att bege mig till mosshagestigen och fira camilla:) hon fick fina presenter, av oss fick hon ett påslakan sett och en svart/silvrig bh samt tillhörande string till...mycke mycke sexiiit;)
och idag sååå kommer min maaaaaaaaaaaaammaaaaaaaaaa hit viiiiiiiiiiiiieeeeeee, toppen:) och åke så klart. dom var på uggla igår och idag ska dom julhandla i sthlmstad sen kommer dom till oss och sover:D myspys säger ja bara, åke får sova under den mysiga sänghimmeln som är i lillans rum och mamma på extrasängen, eller tvärt om eller ja dom får göra hur dom vill när de är läggdags. det är realmadrid ikväll oxå:) kul jul!
nu får fralle ta o komma hem för han är i tumba nån stans och hjälper omar att komma upp för ett dike han "råkat" köra ner i, bra jobbat..kanske måste byta till vinterdäck om du inte har de redan! när fralle kommit hem ska vi handla lite sen så ska fralle spela basketmatch me sitt gamla lag för dom behövde spelare så ja och lillen får bli hejjarklacken där idag, kul jul.
nej nu orkar ja inte skriva mer, eller jo några bilder från camilla´s födelsedagsfest kommer här:
p.s inte bästa kameran men bättre än inget alls.....TB, som camilla själv brukar säga.



camii med sin fina tårta som va hemmagjord...elller inte:) men god va den dock!


lillan sååååå klart måste ju oxå vara meee, här i sin bilbarnstol på väg hem:)


just ja försökte ringa moryn nyss och fråga vart hon beställt xbox spelet hon köpt och redan spelat sönder läste ja på hennes blogg. för ja o fralle har ju nyss köpt ett nytt xbox...ja för er som vet så sålde fralle vårat förra med typ tusen spel för skit billigt, men han sakna de så mycke så vi fick köpa ett nytt, men ja ville ha playstation3 bara för där finns singstar o sånt roligt men nu verkar de som om de har kommit ett nytt spel som man kan sjunga o grejer till xbox så då måste vi ju så klart köpa de:) så här ser de ut iallafall....om ja inte hinner få tag på moryn så kanske nån annan här vet vart ja kan köpa de???




Kommentarer
Postat av: noelia torres

mi amor du e suå vacker sooom allllllllllltid <<<3

2008-11-22 @ 22:46:13
Postat av: zandra

Internet är stort men världen är bra liten haha! Sökte på det där lips-spelet på nätet och hamnade på din blogg. Det sjuka är att även jag bor i Salem men men , Spelet finns iaf på elgiganten , siba osv.. Det är dock 100:- billigare om du skulle bestämma från dustinhome men vet inte hur mkt frakt det blir så det kanske jämnar ut sig. Om du skulle köpa det och vi inte köpt det ännu så säg gärna vad du tyckte om det =)



Ha det ! / Zandra

2008-11-23 @ 01:26:23
URL: http://zandrax.blogg.se/
Postat av: lägg av..

"nej nu orkar ja inte skriva mer, "eller jo" några bilder från camilla´s födelsedagsfest kommer här"



kul att du kom ihåg mig haha, taskig barndom :( :D

2008-11-23 @ 11:02:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0