dagens skaldjursoppa...

69d46704515fc1cedfbc0eea8c7f2007.png

Kolla varifrån!

dagens skaldjursoppa ala lulu:)


saknar mannen...

6776663b3b0c3045f664f22654ae3b05.png

Kolla varifrån!

saknar mannen i huset..kyss


vi mumsar...

-300f7ed0126ddf5f4454e39dbb00ebb.png

Kolla varifrån!

vi mumsar i oss massa äpplen..


nu är...

348e6baf6100838dd2acd018f94700c1.png

Kolla varifrån!

nu är jag äntligen bimbo igen:) bättre bild kommer när jag är helt klar..


mitt egna...

3f9b79783b024915c4b0fddd64e0c4aa.png

Kolla varifrån!

mitt egna hår:)


så här...

200ff0ec6f2a87dfe6022cc3f7a26a69.png

Kolla varifrån!

så här ser jag ut nu...Är på väg till andra sidan stan. 1 timme och 36 minuter. Härligt att bo i sthlm ibland..Not. annars var de en underbar morgon med min sej som är utklädd till prinsessa idag. Dom har påskdisco på dagis:) älska mest


i all...

186c9c221648b2c14579890cd809d326.png

Kolla varifrån!

i all hast köpte jag denna blåbär-hallon smoothie det som jag inte visste innan jag betalade 30 kr för den var att det fanns mosad banan i den, så nu sitter jag och trycker i mig den och varannan klunk är kväll.ng. Fy fan vad jag är törstig:(


vecka 31

Kroppen: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av till exempel stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som exempelvis att gå i trappor och bära tunga saker.
Om du har extra tungt arbete kan du ansöka om havandeskapspenning nu. Det gör du hos försäkringskassan.

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.



japp då var man i vecka 31, shit va tiden går...61 dagar kvar till bf. mamma mia!
ja ni ser ju mina noteringar ovan. jag har ju mina problem om man säger så.
idag skulle min sambo knuffa ner mig i sängen:P och jag tog imot på ett sånt fel sätt så jag har haft sammandragningar hela dagen, värst var det vid lunch, då jag var hemma hos moryn och mös. Fick gott fika som vanligt och massa bröd med mig hem. ser så mycket fram imot att få se nya huset dom snart flyttar till:)
jag håller faktiskt på med en hemlis här hemma som ja vill visa men kan ju inte de då de just är en present till milki alamos:) ni får kanske se sen. men skapar jag gör massor nu när ja är gravid vill ja lova.
annars idag så har ja o esmeralda ställt in nya vagnen i förådet, den får vänta tills lillen kommer och hennes "gamla" fick komma ut och dammas av. hon blir så glad jämt när hon får nått som hon haft förut. typ
-vart har du varit hela mitt liv miin?! sötisen då.
sen kom liset hit och sen noelia och sen camila. ja hela tjejligan kom. mysigt att ni kom iallafall. nopping av ögonbryn blev de självklart på tjejorna torres. ni är så fina.

föressten var de någon som såg på äntligen hemma? dom gjorde om ett rum och jag säger bara, så där ska de se ut när man gör om ett rum. tänk om alla kunde ha sån där insperation hemma, va kul de skulle vara att komma hem till alla människor då.
när vi flyttar till större sen så ska ja försöka få ett tema, först ett tema på hela huset sen ett för varje rum. det är så lätt att inreda om man tänker så, tycker jag då! testa själva får ni se. eller om man inte vill ha ett tema få in en känsla ni vill förmedla när man är i just de rummet. testa er fram de blir grymt bra resultat.
och en sak till, man brukar säga att man inte vill att de ska se ut som ett ikea hem, ett tips från mig är att blanda. du kan ha grymt mycket ikea saker men skippa dom här "billiga" tingen som just alla går på. tex. dom typiska ikea lapporna för 49.50 eller typ prydnadskuddarna som alla har, barnsakerna behöver man inte kopiera allt, isånna fall gör om så att de ser lite anorlunda ut.
hemma hos oss finns mer ikea än nån annan stans tror ja, eller inte riktigt men de finns mycket. och det tycker ja inte alls är nått fel utan dom har bra grejer för bra priser, men de jag gör är att jag blandar tex mina ikea soffor med dyra kuddar från små inredningsaffären eller indiska osv. så får man en mer egen stil och ett lite lyxigare intryck. nått här hemma som är såååååå ikea är mina självhäftande gudblommor i vardagsrummet på väggen. jag har tänkt tagit bort dom flera gånger men nått säger mig att dom är så fina. så självklart kan man köpa självklara ikea saker men sålänge man verkligen gillart.
ursäkta mig för mina tips, behöver verkligen skriva av mig ibland på alla ideér jag har.
nån som vet vart man kan söka inredningsjobb?
får kanske starta eget som alla andra gör.

nej nu ska ja snart sussa, imorgon blire en lååång dag.
kram på er

innan
så här såg rummet ut innan hon gjorde om de på äntligen hemma...dötrist om jag får säga:
Så här såg rummet ut innan Äntligen hemma hjälpte till. Foto: PrivatFoto: PrivatFoto: Privat

efter
och se resultet:
Foto: TV4/MeterFoto: TV4/Meter
p.s nästan allt är ifrån ikea men små detaljer som lamporna är från andra lite dyrare varuhus och soffan lika så.

vi har...

0-6fd4289c93f04e9c4d94cee8be43897e.png

Kolla varifrån!

vi har det bra..Gamla vagnen är framme tills beben kommer:) skönt med en liten vagn igen. Puss kram


här får...

1b27692b7be02c8159d352f116eb6015.png

Kolla varifrån!

här får ni dagens mat.. Å va gott de va:) nu säger vi god natt.


dagens shopping...

074b106cff0ce698b4d5c095f2f0c6a9.png

Kolla varifrån!

dagens shopping blev ett par boyfriends jeans i skönt material och par boots från bronx:)


hmm är det bra för barn att smaka proteindrinkar?


hjälp min vän!

Hej på er.
Ni som läser här hos mig kan väl hjälpa min fina vän att rösta på henne.
Ge henne 5 stjärnor :)

http://metroonstage.se/artist/maria-albayrak

Hennes röst är grym!
puss kram skumbanan

godmorgon

har vaknat upp till en marddröm, inte alls kul. (bror därför jag ringde dig när du kanske är i skolan) älskar dig!

efter att ha legat och tittat på min familj när dom sover så mådde jag bättre. så fina, och lika.

älskar er obeskrivligt.

ha en toppen bra dag.

senare ska jag till esmeraldas dagis och påskpyssla med henne<3

puss kram

nu säger vi

GOOOOOOOOOOOOOOD NATTTTT

REAL MADRID ÄR BÄST

Mysis med...

0-19fd2092cb2172d5f42939bbbb07ed27.png

Kolla varifrån!

Mysis med min snygging, godis och real madrid :)


esmeraldas dag med nya kompisen angelina

Vilken dag vi haft, tjejerna kom hur bra som helst överens och vi åt massa gott, bullar och våfflor...mums! Dom har lekt, badat, ätit, dansat, ja nästan allt och visst e dom lite lika? tack för att ni kom och ni är så välkommna igen. kramar från oss

p.s esmeralda saknar er redan:)


nu somna esmeralda:)


esmeraldas målade ägg



godnattens

sorry för förra inlägget, tröttheten blev till irritation och därav mitt olämpliga inlägg.
som ni ser sover ja fortfarande inte. jag kan inte och jag blir så arg för de.
snart ska ja gå o slå nått hårt i huvudet på mig så jag somnar.

puss kram

p.s ni shoppinggalna där ute, gå in på www.konkursauktioner.se och handla massa barngrejer för sjuka priser. jag älskar att hata sidan:)

halloj

..några irriterade angående mittt inlägg om en väns förändring! spännande!
meningen är den att jag är grymt avund på den snygga förändringen och att det passar henne som tusan, och att jag vill styla henne det är inget nytt, märks att ni inte känner mig. om jag fick skulle jag bara jobba med styling inte bara för att folk behöver utan för att det är kul. älskar att förändra eller bara hitta på nya stilar som man själv kanske inte tänker på i vardagen. ABSOLUT INGET ILLA MENAT SOM KANSKE ANDRA HÄR I VÄRLDEN ÄR, JUST ELAKA. nej nej sån är inte jag!!! så och ni andra så kommer en bild på min vän som jag skrev oxå tidigare när jag träffat henne och fotat henne;) du är fin min vän som du är och det har ja sagt till dig oxå;)

så nu fick ja de skrivet.

annars har de varit en lååång dag. mycket låång stor handling och vi var ju som sagt inte ensamma där, men de gick bra. väl hemma var ja så trött o hungrig att ja fick ringa esmeraldas fina faster som kom och tog hand om min lilla sej medans ja sov en halvtimme. tack de var verkligen behövligt.
vill osså säga grattis sanna till din bebbe som kom idag, en till liten sej. gud så mysigt. din förlossningsberättelse vill ja höra väldans snart:)'grattis igen iallafall och fint namn ni valde.

imorgon visar jag er fotona ja tagit på lillans fina ägg.
nu säger ja godnatt!
godnatt


Esmeraldas konstverk:)...

-67e25599269c5a2c5c6be657fbf2d4e.png

Kolla varifrån!

Esmeraldas konstverk:)


barnbasar

nu har vi nyss kommit hem från en trång men ganska stor barnbasar. jag känner svetten mellan brösten, usch. vagn var de inte frågan om innan vi gick hemmifrån, men helt plötsligt skulle den med bestämde lillan och där satt hon, hela tiden. jag gjorde av med 30 kr och då va det entré 10kr. esmeralda valde en stor lastbil till sig och ett strykgärn som lyser. jag valde ett par adidas skor till lillfisen i magen.
Väl därinne var de kaos, alltså ja hade tjänat grymma pengar om ja stått, folk köpte allt. (skit) sånt som ja slänger utan att änns tänka på att kunna sälja de. jaja nästa gång kanske jag får stå har nämligen rensat esmeraldas garderob igår så nu har ja 3 nya kassar. får se får se. ork ska ju osså finnas.
jag hade ju lovat er bilder på lillans ägg och en jätte fin målning hon gjort. ska nog gå o fotta de direkt så jag kommer ihåg.

annars idag så vet jag inte vad som händer. storhandla är väl nr. 1.

ha en skön dag allihoppa.
puss kram

här kommer lite bilder på lillan, när hon dansa i köket och diska samtidigt:)



dagens as häftiga grej

en vän har verkligen gjort det:)
hon ville ha förändring och dammn va snyggt det blev, kan inte vänta på att få se det i verkligheten.
nu skulle jag vilja styla henne med massa kul, nåstan från topp till tå:)
du är grym min vän!
du har nu gjort så att ja måste ta mig till andra sidan stan och göra en förändring själv.
jag är så lat men nu är de på tiden.
vad ja snackar om kommer så klart på bild senare.

jag är impad;)

snygg sexig och gift vare va?
puss o godnatt

älskade lilla...

144d4cd339ea2f92376b7067bb403c40.png

Kolla varifrån!

älskade lilla vaknade och skulle ha macka med nyponsoppa. Mammas hjärta!


p.s

mvc gick super, magen är stor men håller sin egna kurva vilket är bra. Järnvärdet suger så där måste jag bli bättre. ska kanske testa på "blodsaft" från naturapoteket, bläää!

jaja nu måste ja gå!
puss o hej

påskpyssel

vi håller på och påskpysslar här hemma, jätte mysigt:)

ni ska få se lillans fina påskägg sen som hon målat:)
visst blire lite påskkänsla?!

nu ska vi iväg och handla mat, vi ska nämligen göra ugnsgratinerad lax med sparris och potatis, mums!

ses sen!


nu är...

0-766cd1a61c54881fd46ba1ec381fb99e.png

Kolla varifrån!

nu är jag på väg till mvc, har nyss varit och fått Pannkakor av Moryn och Alina och kafé. Tack snyggingar. Puss o hej så länge


god morgon...

7148dbb1b98aff715f0dccd47c22fc25.png

Kolla varifrån!

god morgon hälsar big mama:) idag ska jag till mvc som jag missa igår, jag säger ju att jag är förvirrad!


real vann

puss o godnatt

soppsäcken Lollo,...

0-1743c16fbc99151a22a9c75d00db3246.png

Kolla varifrån!

soppsäcken Lollo, usch vad tråkigt de är att inte få klä upp sig till jobbet. Imorgon får de bli skärpning. Puss kram


halloj

Här inne sparkar det förfullt:) Det är nästan så att det gör ont vissa.
Jaja, idag så har det varit fix och trix här hemma. Vi har fått iordning badrummen och fått lite målat osv. Det kommer iallafall bli mycket fräschare. Jag har lite små detaljer kvar att inhandla innan ni får se. Vi var och handla grejer så jag kunde göra våfflor oxå, mmm va gott det var! Min aptit är tillbaka, tack gode gud för de. Hoppas min dotter oxå tycker om våfflor, har inga krafter till att laga mer mat just nu. Nu ska ja föressten hämta henne.
Hoppas alla mår som ni förtjänar där ute.
Kärlek

p.s fammo vi längtar tills du kommer:)


jag hjärta...

0-4fcdd5e5322ee539df4ee0732878136c.png

Kolla varifrån!

jag hjärta er mina hjärtan..Det blir faktiskt godare om inte roligare att äta om man leker med maten:)


mums för...

72ff68aed00f59a476196469dad36916.png

Kolla varifrån!

mums för våffeldagen:)


badrummet är...

05b16319b8ae98dc23bb6daa1340846e.png

Kolla varifrån!

badrummet är i full gång. Här ska göras om:) för och efter bilder ska fixas:)


älskade dotter...

7ec8ef6cb930bfbe5913536f387ecc7e.png

Kolla varifrån!

älskade dotter bestämde kläder idag igen. Sommar klänningar.:)


tv och match

mysig dag helt enkelt mina nära o kära, hur har eran varit?
puss kram och godnatt

faster camilla...

47503c983400112d3058602a3f0929a8.png

Kolla varifrån!

faster camilla är här och myser:) Esmeralda bestämmer lekar. Sova på golvet:) inte mamma, mamma har ont.


snyggingen diskar...

0-61c0cfd8e564647d3d5f6df14fce081c.png

Kolla varifrån!

snyggingen diskar... Som vanligt:)


stjärntecken..

stjärntecken tycker jag är så spännande och jag önskar jag tittade mer om de när jag få en stund över...
..jag undrar vad vårat nästa barn kommer bli.
Nu är vi här hemma:

Jungfru- är mycket talför och tycker om att diskutera om sina idéer. Det är väldigt enkla människor. Tycker om att ha ordning och reda omkring sig.

Stenbock- Planering är hans starka sida. Vill gärna ha ordning och reda omkring sig. En ensamvarg drar sig gärna undan från andra, men kan även vara mycket social. Ger mycket av sig själv på sitt arbete. Är väldigt envis.

Kräfta- Kräftan har ett stort behov att skydda sig själv och sin familj mot alla hot. Kräftan kan ge ett gåtfullt intryck men när man lär känna en kräfta så ser man att hon är ömsint. Hon har en god och livlig fantasi. Deras största fel är humöret som på ett ögonblick slungar den från sjunde himlen ner i svartaste förtvivlan.

häftigt va:) och tillsammans är vi en<3


Jungfrun och stenbocken
Ni är själsbesläktade intelligenta och flitiga. Ni strävar båda efter trygg materiell standars. Känslomässigt kan det ta sin lilla tid innan ni hittar varandra. Romantik och hängivelse är ganska främmande för er två men när ni väl lärt känna varandra växer känslorna sig mycket starka. Ni manar fram de bästa sidorna hos varandra.

Min flicka blev en Kräfta
21 juni - 21 juli

Din kräftbaby är full med starka, varma känslor redan från start. Hon knyter genast till sig sina föräldrar och verkar ha det hur mysigt som helst. Kräftan tar gärna all din uppmärksamhet och vill gärna bli bortskämd, men lika mycket som hon tar ger hon också igen med märkbar uppskattning och massor av värme och kärlek.


spännand och se om det hinner bli en passiv oxe eller en pratsam tvilling:)


p.s förlåt för mitt astronördande:)



vecka 30


Kroppen: Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.
De flesta föräldrar kommer nu att börja eller har redan påbörjat en föräldrakurs eller förlossningsförberedande kurs.

Barnet: Barnet växer mycket och ökar nu från drygt ett kilo till tre och ett halvt kilo på bara tio veckor. Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud inifrån mammans kropp, bland annat ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en kraftigt trafikerad gata.



shit jag har 68 dagar kvar...mamma mia tuttarna klia!!!
Lillens byrå är fixad med alla kläder, sängen är klar, vagnen är nästan klar, skötbord har vi jue. Så nu är det bara o fixa skötväskan med alla små ting man ska ha med sig på förlossningsdagen.
En förlossning till, shiiit vad har jag gett mig in på. (biter på naglarna)
Allt kommer gå fint louise, som förra gånen.
Jag längtar så tills vi får gå på tillväxtul och se hur bebben mår och speciellt hur stor den blivit.:S..
..35 dagar kvar tills dess.

just nu tuggar jag nått äckligt skit som ska hjälpa på sura uppstötningar och halsbränna, usch jag som hatar allt som har med brus o göra, det känns som jag har en tjock massa i käften, blääääää men hellre de just ju än att de brinner i käften!

puss kram skumbanan

det här...

65e0576a422563536e7e9dcd1d128dd5.png

Kolla varifrån!

det här ska in i byrån som redan är full. Får nog ta 68 och uppåt i kartonger medans.


åå vilken härlig dag

sura uppstöttningar och illningar mellan benen går nästan bort när det är så härligt väder ute.
jag har varit ute och gått sen varit i tumba och fikat med snygga ilona och hennes sötnos neo. åå va de va mysigt o bara få gosa. himla söt är han. ilona knäppisen hade tagit med 2 säckar med kläder till lillen i magen. o tack så klart, bara massa snygga märkeskläder;) vet dock inte vart ja ska få plats med alla kläder nu, lillen i magen har redan en så stor garderob så jag funderar om han inte ska få andra sidan av esmeraldas garderob. hmm problemet är vad ja ska ha alla mina kläder då. alla mina jeans, smycken, väskor, skärp, sjalar, träningskläder osv. ligger där. hmm ska nog gå o se om de inte går att mosa i lite mer kläder iallafall i hans byrå i vårt sovrum.

hej så länge!!

myser med...

0-5720599f80bf39e2ab51261bac4982e2.png

Kolla varifrån!

myser med fina Ilona:)


innan vi...

0-64d6f94f983c27478a12325faf3ef186.png

Kolla varifrån!

innan vi säger godnatt så visar vi en kvällsbild på lilla i sin gamla jacka som hon ska fortsätta ha i vår på dagis:)


tv4

tv4 står på nästan varje dag...min nya favorit kanal;)

annars så händer det inte så mycket här hemma. jag mår mycket bättre och har inte kräkts nått sen igår dag, så det känns toppen. jag har fått i mig kokt hemlagad mat och blåbärsoppa.

mina fina myser så fint framför tv.
älska er mest.

puss kram

p.s tack för ett långt och trevligt samtal idag life;)

nu är...

4716a6301643b6362d578f9c99e29192.png

Kolla varifrån!

nu är jag på fötter igen. Skönt!


ja har...

0-1bd1fe0dc93937ae65433542c31c4fa6.png

Kolla varifrån!

ja har inte mått så här dåligt på länge..


gick upp nyss

har druckit sista droppen av en väskersättning.
det var länge sen jag mådde så här dåligt.
usch fy och blä för hemkörning, aldrig mer.

imorgon får jag vara frisk. PUNKT!

svar på tal

: det finns inget fy på mig, tänker alltid på alla.
Esmeraldas familj är som sagt väldigt många och om farfar, morfar medflera inte fick vara med kan ju ha varit anlendningen till att de inte fanns nått foto på dom eller något som fick plats. Och eftersom jag skulle lämnat in den uppgiften när esmeralda börja dagis så kände jag att ja fick ta de som fanns!

all kärlek!

Esmeraldas familj...

578c5141691baecffbb08c36cc70130b.png

Kolla varifrån!

Esmeraldas familj på ett a4 va inte de lättaste. Men fint blev de tillslut. Sitter på dagis nu.!


hemkörning är...

0-6678b16eb5139e5942ac7598ef245d54.png

Kolla varifrån!

hemkörning är till för tjockisar.:) mm va gott.


halllå

vilken dag va!
Full rulle har det varit här hemma, och tack vare noelia har jag haft massa energi att få iordning massa grejer. nu känns hjärtat mycket lättare.
vi har rensat lite av min garderob och städat den. det känns så skönt. tror nog noelia blev mer än nöjd med att hjälpa till då hon fick hem en stor ikea säck;)

idag är jag faktiskt tröttare än vanligt, vet inte varför men de måste nog bero på vädret, skyller på de iallafall.
vill gå ut och köpa godis men vem vill gå ut i detta väder. inte vi iallafall.
nu ska ja och lillan hänga tvätt.
ha en skön kväll
puss kram

p.s filmen igår gick och den var lika bra som vanligt. kvaliten var som en vhs på 90.talet spelad 500gr samma film. aa ni fattar! bildkvaliten va inte den bästa men den kändes faktiskt mer äkta då.


jaja puss o snusk hej

jag rensar...

0-2f5f874efce345b0f20b052e02fc2182.png

Kolla varifrån!

jag rensar kvitton..shit säger jag bara.


en bild...

0-2d15c6454a3532626be2b952a0ec049b.png

Kolla varifrån!

en bild på spaLollo. Jag har gått in helhjärtat för de här med hälsa så nu äter vi gott och har det bra. Snart ska vi in i garderoben med noelia,


nu är...

54917bea03415049e37ed10d4a85dc04.png

Kolla varifrån!

nu är hon klar, fräsch är förnamnet. Ögonbrynen blev 10kg lättare:)


noelia är...

25815373b96f3816fd9ee0c85b1dcaa0.png

Kolla varifrån!

noelia är på mitt spa:) hon blir super ren efter en ansiktsbehandling..


louise hanna lollo


kom hit och hälsa på mig sejer<3


gomorgon i stugan

Vilken morgon.
Helt underbar.
Esmeralda och jag gjorde frukost och åt tillsammans i våran säng.
Medans titta vi på barnprogram och mös.
Vilken tid vi fick tillsammans.
Klart vi är varje dag men vissa stunder lixom stannar man till och bara njuter.
Lillebror i magen sparka som en galning där inne.
Han kände feelingen jag kände:)
Idag kommer fastrarna hit, hoppas vi!
Önskar de va så här varmt just nu...

vi älskar dig noelia torres mest, du är så himla fin människa! Du är och kommer alltid vara en jätte bra vän och vi har turen att ha dig i våran familj<3
pussar till dig

p.s snart kommer du hit så då ska jag se om du kan få lite mer plagg me dig hem och få dina bryn noppade;)
puss

filmtaijm

nu ska ja titta på dirty dancing, helt själv!
ja lyckades lada ner den själv och nu ska ja titta om den funkar.
önska mig lycka till.
puss kram och godnatt

livet e bra skönt...


mamma på besök

Mamma har nu åkt, usch det är inge kul!
Vi har haft en jätte fin och mysig dag.
Bara mamma och jag var iväg och handla i skärholmen en stund.
Vi gick runt och bara mös..hitta en jätte fin klänning, är så sugen men är verkligen för tjock för den nu. får se hur de blir.
Efter en shoppingrunda åkte vi och handla mat, sen hem till familjen.
Pappa bus lagade som sagt god mat, och mommo och lillan lekte.
Mamma hitta oxå till min garderob, så lite test på kläder blev oxå av. finaste!
Nu har lillan och pappa bus nyss kommit hem från en tur i lekparken.
Jag har gjort fruktsallad som dom kan mumsa i sig.
Här kommer lite bilder från idag..

lillan provar sin nya jacka för 5 gången sen hon fick den..

åå va siiin

efter sin modevisning så hänger man upp kläderna


<3

här väntar vi på mommo som kommer  när som helst..

åå äntligen kom mommo

kolla in blomman på bordet mamma hade med sig till oss.

älska mest av allt gör jag<3'

mamma när hon hitta min garderob

snygging

världens goaste mamma

älskar dig mest<3

vi äter...

09fcb6b23a01b417144f182d9e613564.png

Kolla varifrån!

vi äter fruktsallad.. Mums:) mamma vi saknar dig redan massa..


åå

vi har mys här hemma med min mamma<3
nu lagar mannen i huset mat så snart ska vi mumsa:)
älskar dig!
puss

jag har...

0-52d93e2e22c5a46ea383b79b3996ada2.png

Kolla varifrån!

jag har de bra med bästa mamma..


vi just nu i massa bilder...



min tischa som jag köpte för länge sen som de står baby på i massor sitter verkligen perfekt nu. den är så skön, kanske ska ha den till en skinnjacka och ett par jeans! vi är nybadade och lillan har fullt me myror i brallan. vi äter fruktsallad i hennes rum och leker. min gudmor kom ju med massa saker till esmeralda härromdagen och de bästa var foppatofflorna som är förstora men som esmeralda älskar. tack fina du!

nu ska vi nog titta på tv.
ha en skön kväll!
puss kram

p.s ni har väl inte missat mitt klot?

på posten kom..


har ni sett vilket härligt vardagsrumsbord vi har...
skorna står det louise på och dom är super sköna, klänningarna är fantastiska, likaså tunikan och för att inte tala om esmeraldas nya jacka, älska h&m och för dess priser;')


home sweet home

Nu är jag hemma efter en låång dag på jobbe. Lång är den igentligen inte 5 timmar men för mig som är gravid.
Ska snart sätta på mig mjukis och hämta lillan, mamma sakna som vanligt massa<3
Kanske får komma hem till tjejerna alamos milki och mysa lite, om så planeringen tillåter;)

Annars idag så är det till att njuta och bara vara.
Imorgon kommer nog min kära mor hit. ÅÅ vad de ska bli mysigt att få krama ihjäl. Föressten de här med kramar tycker jag om men nu när jag har en mage som står rakt ut så e det lite jobbigt att inte komma så nära inpå om ni förstår mig rätt.
Ni får gärna krama mig bakifrån;)
haha
Trevlig kväll gott folk!
chao

Utan titel

4d844ee637bb28e2d2ffc2464f33b111.png

Kolla varifrån!


Utan titel

0-1a400f78c921c1e29bd655cdd67a2aa8.png

Kolla varifrån!


sista dagen...

5b3d730f602323598dab34b32f90beec.png

Kolla varifrån!

sista dagen till jobbe.. Det känns fantastiskt :)


nu..

nu kryper vi ner i sängen...



..godnatt och sov gott

p.s min sista dag imorgon på ett lååååååångt tag:)

it takes two to tango






Just ja, glömde säga hur det gick hos farbror doktor...det var som jag trodde, jag har en JÄTTE bebbe här inne. Alltså inte mycket fostervatten som jag hade med esmeralda. Och jag ska få gå på ett tillväxt ul för att kolla hur pass mycket bebisen väger. Doktorn var på skämt humör likaså jag (antagligen av nervösitet) så han sa: Ja, lilla du kan ju inte klämma ut en 5 kg bebis så här får vi ha koll.
Så nu är de bara att vänta tills tiden kommer på posten. Jag fick se (lillen tänkte jag skriva nu) men ändrar till storis:) genom vaginal ul och det första jag ser är ett huvud, ett stort sådat. Hahaha undrar genast vilken familj han tillhör, inte svårt att gissa:P
Ja ja så jag säger som doktorn sa, jag har inte en bebbe som simmar runt här i magen utan snarare en bäbis som sväljer allt vatten för att få plats:) haha stackars, mig eller bebben?! det är frågan!

nyfikna..

Jag vet att de är många av er som är nyfikna osv.
Anlendningen till att jag bara skriver om mig och min vardag är för att denna blogg är just för de.
Det är min blogg inte min sambos.
Vad han gör eller inte är alltså inte aktuellt här. Kan dock säga att när man har barn tillsammans så delar man på allt ansvar dvs. städningen, barnen osv.
Om jag skriver att jag städat, diskat, lagat mat osv., så har han gjort de dagen innan oxå, nått VI GÖR istort sett varje dag.
VI GILLAR ATT HA RENT OCH FRÄSCHT samt ha färdiglagad mat framme varje dag.
Plus att han jobbar heltid på det, så han är grym.
Att han har tid för andra tjejer stämmer. Han träffar massa varje dag på jobbet, gymmet och i affären. Men dom tjejerna han kommer hem till varje dag är dom samma, nämligen hans familj. Jag och esmeralda;)


Så nu vet dom som undrar...

..massa kärlek till er själar där ute!
Kom till mamma så ska jag ge er en stor bamse kram.

heeeej

hemma, nu äntligen!
har jobbat min näst sista dag.
åå det känns faktsikt så otroligt skönt.
imorgon tänkte jag köpa mina favorit kladdkakor och bjuda på men grädde.
vill baka men har verkligen ingen ork alls.
gulliga noelia är här och hjälper mig.
är helt slut, och dom har de så kul.
måste nog filma dom.
noe är esmeraldas hund just nu och dom springer runt i hela huset:)'
sssåååå söta.
nu sprang hon till mig och gosa lite<3 mammas hjärta blev tlött<3
snart ska jag laga tacos till oss här hemma.
Saknar min tjockis som jobbar som en tok<3

love you a lot<3


jag firar...

0-26f30835bd0713b758f45ed397968720.png

Kolla varifrån!

jag firar min näst sista dag på väg till jobbe:)


nu hälsar...

0-6127167564ed8e0323e5184784722e7a.png

Kolla varifrån!

nu hälsar jag god natt. Puss kram


snart är...

3b46433f63e2797d462787f03965cb65.png

Kolla varifrån!

snart är nya lekhörnan klar:) fint va?


sötnosen går...

5c15bec24e439ae7d102e155e71d3d6a.png

Kolla varifrån!

sötnosen går på potta:)


red jacket...

0b977ecb7139091f008bd78ba173d61a.png

Kolla varifrån!

red jacket on...:)


doktorn

Ska snart iväg till doktorn och kolla magen.
Ska be han klämma extra mycket och kolla alla värden, ja allt!
Innan dess ska jag bara måla ett till lager med målafärg sen klä på mig och gå.

Ha en bra dag fina ni!

puss kram

p.s Någon som vill köpa esmeraldas säng som hon nyss fått, ett bra pris blire så klart;) plus madrassen!



varför vi ska sälja den är för att esmeralda älskar sin mys hörna som hon har och de är ju faktiskt en säng, så 2 sängar känns förmycket när alla leksaker måste få plats;)

ibland hinner...

45da9e9a48dfb17e7435bcf151685dcb.png

Kolla varifrån!

ibland hinner jag sätta mig ner och njuta av ett glas Juice:)


Jag målar,...

0-1cf36061a886b46b1f101515f0550215.png

Kolla varifrån!

Jag målar, jag diskar, jag städar, jag tvättar, jag dammsuger, jag duschar,jag äter, jag sminkar, jag sorterar...


liten rolig grej


en bild på mig i mammas kök när ja va gravid med esmeralda, anledningen till att ja visar er denna bild är för att visa vad min mamma gjort på så kort tid med alla sina saker.
och så här ser de ut nu när dom va där o fotografera:

haha mamma man ser ju hela diskbänken för första gången:)

jämföra...

min mage nu..


min mage med esmeralda i samma vecka som nu...


kul att kunna jämföra, men min mage nu är mycket större, fast ja vart jävligt stor med esmeralda sista veckorna.


76 dagar kvar till bf

vecka 29

Kroppen:
Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.
Nu besöker du din barnmorska varannan eller var tredje vecka, beroende på hur du mår och vilket stöd du behöver. Varje besök tar cirka 30 minuter och varje gång mäter man ditt blodtryck och din mage samt lyssnar på fosterljuden.

Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umgås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.

hejhopp

hej hej!
ledig idag.
solen skiner
och jag är pigg
utgång blire.
puss på en stund
hejrå

p.s mamma ha de så bra i frankrike;)


min dotter...

0-603fbe39e14281b242a9668a517b48d3.png

Kolla varifrån!

min dotter vet när mamma är trött:)


vet ni...

47b393938f557599fc40480a029ddb73.png

Kolla varifrån!

vet ni jag äter Toast och de är så Jävla gott. Kommer inte ihåg när jag åt de sist..Mumma. Toast har jag ätit många i vårat hus i västerås. Puss


här kommer mitt hjärta alltid finnas

http://www.fastighetsbyran.se/Objekt/?ObjektId=539216


usch det känns jobbigt....försöker få in det i ena örat och få ut de genom andra..men tänk ändå att aldrig mer få åka "hem"..mamma du har varit grym som fått bort så mycket på så kort tid..bilderna blev bra..mitt gamla rum drog jag bara förbi..usch..

..hoppas de flyttar in några trevliga prickar så man kan komma och hälsa på..för de kommer man verkligen vilja då man kommer gå förbi vårat gamla hus varje gång man ska till mammas och åkes villa..
älska älska världen har man sagt ett antal gr i detta hem...

snodde en bild


åå så här önska jag att jag satt just nu, med 2 fina fina sejer<3


nya suffen

Före:



grå och svart, inte alls fel på andras vagnar men jag tyckte de va fel på min att ha grått plus att titthålet var föör litet plus att den var ihålig så om de rengar ute kan man inte se vad sitt barn gör under sufletten.

Efter:

så nu är den svart

med ett stort titthål med genomskinlig plast så regnet inte tittar igenom.

tog bort fårskinnet för att ja ska göra en matchande dyna till så de gråa kommer bort även där lillan sitter.

testade även nya skötväskan för att se om den passa

och visst gjorde den de, ser ni att jag valde att ta de gammla tyget vi hade på urban jungle vagen? det blir lixom mer gosigt på nått sätt att ha ett annat tyg därunder...

så vad tycks?

p.s jag har gjort en ficka på locket där uppe som man kan lägga i kort som bäbisen kan titta på när den ligger där, eller när esmeralda ligger ner. undra vad ja ska sätta i för kort bara?"
puss kram så länge

ååå va jag tycker om dig


finns inga ord esmeralda
nej det är bara så
ren och äkta kärlek
du är allt
mammas själ
mammas hjärta
mammas dotter
ååå va jag tycker om dig
bästa bästa du<3

p.s undra hur din bror kommer att se ut? lika söt går väl inte va?!:)


bättre bild på en gammal dagens


grå spetsklänning från hm


gudmödrar

Jag och Esmeralda måste ha dom bästa och dom finaste gudmödrarna,
ni ska veta att ni betyder mycket.
Livet ut<3

esmeraldas underbara gudmor camila<3

min underbara gudmor eva<3


en bild...

0-7a1e322fdc19c7301d49eb62847a8777.png

Kolla varifrån!

en bild på två ögonstenar. Vi måste hälsa på er snart igen. Esmeralda tjatar så efter sin anina:)


en sne...

2c55f129d15b7632a31a0bc129f1b3cc.png

Kolla varifrån!

en sne dagens:)


jobbe

ska jobbe snart.
har ingen lust, när mina fina är här hemma.
2 alvedon är intagna så dagen kan gå någelunda bra.
igår hämta min fina gudmor mig från jobbe och vi fick en stund tillsammans.
du är så fin<3
har massa bilder att visa er.
lägger upp det senare
ha en solig toppen dag.
puss o kram


sufletten är...

0-18233389152a0246753491b53064430a.png

Kolla varifrån!

sufletten är klar. Nu fattas bara dyna men de får vänta tills åkpåsen försvinner. Mer för och efter bilder kommer. Anna vann...kul:) kram


dagens spetsklänning...

702bc9cb0b9ff0e190b37549f1fa5d02.png

Kolla varifrån!

dagens spetsklänning från hm.


god morgon..

26d66ef96263f43c6ff8fabb646349ae.png

Kolla varifrån!

god morgon.. Nu är jag på väg till jobbet. Önska mig lycka till, det lär behövas. Puss kram


godnatt

och sov gott!

klick

klick klick klick sa det så kommer nått på posten om nån vecka, ooops;)

lagar mat till mig och prinsessan, ska snart springa" och hämta henne. sen tänkte jag börja sy lite. men vi får se vad hon säger om de. kanske får bli som de blev sist jag sydde. hon satt på mig och hjälpte" till. effektiv syning;)

vill ni ha lite för och efterbilder kanske?

puss o snusk

tyger jag...

0-42d49516c3a8ffc335daa6d907ef053c.png

Kolla varifrån!

tyger jag kom hem med:) nu blire pimp our vagn:) va kul:


jag har...

0-1d0d2145906e3f2c60f1b1b11578c07d.png

Kolla varifrån!

jag har handlat tyger:) så kul att gå runt och samla ideer.:) nu ska de sys här hemma. Puss


härligt ibland...

0f4d73b3d125519f8881d0e2d981ba6c.png

Kolla varifrån!

härligt ibland att gå ute själv..Mycket tankar och funderingar.:)


today

hej hopp
esmeralda raderade hela inlägget som jag skrev nyss, ett långt sådant igen.
fan va trött man blir.
men men har iallafall sovit väldigt gott inatt så känner mig nästan som ny:)
snart ska vi äta en bamse frukost här hemma med familjen, mums och myyys!
idag har vi inga planer än så länge. men jag tror nog att jag ska göra lite äventyr. känner att saker behöver förändras som vanligt. så vad ja hittar på får ni väl veta senare. ett nattlinne vore ett grymt bra köp idag iallafall.
kramar i massor till er därute, vissa tänker jag på ständigt<3
kärlek


nu är...

0-7fb26f0e90aabf6c27b9b539b73e8273.png

Kolla varifrån!

nu är spjälsängen upphöjd, så skönt att slippa böja sig ibörjan när dom är små tycker jag. Visst börjar de bli mysigt?


leksaksaffären

hmm jobbigt!

skrev nyss ett jätte långt inlägg men som försvann!!

iallafall så var vi på leksaksaffären för att hitta en present till vår prinsessa.
det fanns så mycket men tillslut hitta vi det vi sökte.
en hårig söt liten vovve som går och skäller, med turkost koppel som lyser.
esmeralda fick den efter dagis och hon blev jätte glad:)
lekte med den i ca. 10 minuter sen va den dötrist. haha nej men tror de kommer bli hennes favvorit snart.
såg att hon lekte med den nyss oxå.

för en stund sen tog jag fram esmeraldas bäbiskläder och gick igenom. åå va mys. massa minnen. jag fick ihop 2 säckar till en liten sej om nån vill ha. en rosa reima overall har ja osså i stl. 86.

längtar så tills lillen här inne kommer. du får max 2 månader på dig:) sen spricker mamma!

nu ska ja mysa med mina fina.
puss och kram

p.s snacka om att ja e virrig. jag skulle ge 2 alvedon till min kära och ett glas vatten. jag går och hämtar alvedon och när jag sen hämtar vatten så sväljer jag dom själv. efter jag svalt tänkte jag va fan tog tabletterna vägen?! haha virrig är mitt förnamn. haha men skönt att mina samandragningar försvann där för ett tag:)
puss hej

Är i...

0-2289decfec11300b576cc2ba9538a051.png

Kolla varifrån!

Är i heron och käkar gott:)


kristallkrona

en kristallkrona skulle jag vilja ha om jag hade en stooort vardagsrum...är så sugen på inredning just nu. tror nog jag måste börja söka lite inredningsjobb. tills dess får jag hjälpa min vän moryn med ideer jag har i huvudet.
föressten moryn du vet att du måste gå låååånga promerander med mig i sommar va:) du och jag med en latte, jag längtar:)

today my sunsine


godermorgon

hur är det med er?
sakna min familj massor!
klart slut
nu är det filmdax för oss här hemma för första gången på år..mysigt!
saknar familjen ännu mer..
kom hit nu
byggarbetare kommer om nån timme in hit och ska installera o borra telia nått. plus att en snubbe ska fixa våra fönster lister.
hej så länge

spännande

det är grymt spännande i matchen, real madrid spelar sjukt bra:)
kul att se ronaldo med ny slisk frisyr och sjukt taggad;)

ha en gryn kväll!
puss o godnatt



p.s håller på med en väns blogg därav inte så mycket inlägg idag!!
puss o hej

vi njuter...

419feabf81dc36dd67e9a1363834744f.png

Kolla varifrån!

vi njuter med Popcorn i Popcornskålen vi fått förut av min fina mamma:)


just nu

Sjunger vi här hemma:

HEJJA MADRID HEJJA MADRID

HEJJA REAL HEJJA REAL

HEJJA HEJJA HEJJA



vi är...

0-68982e7d14655f113a198c56b79a7466.png

Kolla varifrån!

vi är ute.! Hoppas alla mår bra hemma? Puss


anticimex

kommer hit och sanerar på fredag. skönt!
om vi har eller inte det är frågan men det ska bli skönt att bli av med nått av djuren iallafall;)

nu lagas de mat här hemma.
mums chiliconcarne

puss kram

idag åker...

0-286623719e905738af5523dadd12b7e6.png

Kolla varifrån!

idag åker solbrillorna på:) härligt!


lyssna


p.s

sandra ge mig din blogg och ditt lösen:)

godnatt

jag har haft en dag för mig själv.
lämna lillan tidigt
gick direkt hem och skulle sova
grannarna hade byggare där så dom borra för fullt
låg där och tänkte hur ska ja kunna sova
kl halv 2 vaknar jag
visst kunde jag sova
helt svettig och mysig var jag när ja klev upp
guuud så skönt det va o sova
efter de ställde jag min och gjorde mat
vet inte om den blev god eller äcklig
kände helt plötsligt ingen smak när jag skulle smaksätta
familjen får avgöra senare om den var godkänd
efter de tog jag upp ett varmt bad
badade i 40 min
tog bort gammalt nagelack och måla nytt
käka lite godis medans de torka
fick besök av akelius som ska fixa några lister i fönsterna
dom kommer tillbaka kl 12 på torsdag
och nu sitter jag här
ska hämta min fina sej nu
sakna älska mest i hela världen
puss o hej


jag googlar runt

Om kurvan avviker?
Tillfälliga avvikelser i kurvan/måtten är faktiskt vanliga och kan tex bero på att olika personer mäter på olika sätt. Men även samma barnmorska kan mäta fel då och då. Det är ingen exakt vetenskap eftersom man mäter från ungefärliga fysiska, för ögat osynliga, utgångspunkter.
Om barnmorskan ser att kurvan planar ut, alternativt minskar eller ökar snabbt gör man en extra kontroll, med ett sk tillväxt-ultraljud, för att se att allt står rätt till.
Ett snabbt ökande SF-mått, alternativt en väldigt hög kurva, kan tyda på för mycket fostervatten eller tvillingar. Ett minskade SF-mått, alternativt en mycket låg kurva, kan tex tyda på för lite fostervatten.
MEN, oftast beror måttet dock på många olika faktorer som fysiska förutsättningar hos kvinnan, barnets fysik och placering samt om man är förstföderska eller omföderska.



jag googlar runt på olika sidor för att lugna mig lite och detta ovan hitta ja nu sist och de känns som att det inte är nån fara så utan att jag antagligen har mycket fostervatten eller kanske har tvillingar:) haha älskling vi kanske har tvillingar (skämt o sido)
imorgon ska ja ringa min barnmorska igen och be henne om en ny tid för ett ultraljud, så ja kan lugna mig! Jag kan inte vänta tills vad läkaren säger om 2 veckor.


idag har de kommit många tårar ner från mina kinder. kolla nyss på spårlöst. kan inte låta bli att känna med dom människor som är med i programmet. lycklig blir man iallafall.

snart är de läggdags. kul?! nej verkligen inte.
men sov gott alla ni vägglössfria människor.
puss och godnatt

tillbaka

nu är jag hemma från mvc och en fika med moryn.
måtten på magen är över högsta kurvan och måste därför ha extra koll nu. Är det nån som vet vad de kan bero på eller vet nått om de så kan ni ju skriva.
ska till doktorn om 2 veckor så han får klämma lite då, ska eventuelt få gå på ett till ultraljud.
jag säger ju att jag är stor. magen är stenhårt inte så konstigt när bebben därinne bara växer, så fort jag gör A eller B på toaletten så börjar lillen där inne röra sig efteråt, inte så konstigt då han inte får plats annars.
en fika hanns med oxå med fina moryn. tack för den stunden vännen!
Nu ska ja värma på lite lasange här sen gå och hämta prinsessan;)


puss kram så länge


vecka 28, fatta hur stor ja kommer vara vecka 38, mamma mia hjälp!!


sitter och...

0-39690cc28c710f640a356ff5a43eae66.png

Kolla varifrån!

sitter och väntar på barnmorskan, läser om förlossning och om sex:)


vecka 28

Kroppen: Livmodern är nu så stor att den påverkar hur du kan röra dig. Du kan fortfarande vara aktiv, men kroppen säger ifrån om du tar i för mycket. Då kan du få sammandragningar vilket innebär att livmodern drar ihop sig och blir hård. Det kan komma när du går fort eller är kissnödig. En sammandragning håller i sig i 10–30 sekunder, för att den ska släppa behöver du stanna upp. Om sammandragningarna börjar göra ont kan det vara ett tecken på att livmodertappen håller på att mjuka upp sig. Det bör kontrolleras hos läkare eller barnmorska.
Framöver blir besöken hos barnmorskan allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om? vägglöss

solen skiner

ut ska jag snart eller vi. dottern ska till dagis ett tag och jag till barnmorskan och mäta fina magen.
ha en bra dag så länge hälsar jag och vägglössen som gömmer sig här nånstans!!


jag mår inte bra

jag mår verkligen inte bra.
vi har nog vägglöss hemma.

ni förstår inte min känsla jag har, jag känner mig våldtagen på riktigt, dom attakerar esmeralda och mig på natten, därav våra utslag då och då. fattarni dom kommer fram på natten och äter av oss för att överleva. jag tror jag dör.
jag prata nyss med först akelius och dom ba: nej fy fan va äckligt ring anticimex nu kommer jag ha rysningar hela dagen!! jaa, och jag har redan de så tack för den.
men sen ringde jag anticimex och jag prata med en kille där i en halvtimme, han berättade om olika djur och vi misstänker att vi har först vägglöss sen nått annat som inte är farligt men som gömmer sig under lister. under hela samtalet kliade jag sönder min vänstra arm så jag har nu stora rivsår på hela armen, känner nu medans jag skriver att jag omedvetet har börjat klia mig på ryggen. allstå de här är inte okej. på onsdag ska vi dit och visa 2 av djuren jag hittat. sen kommer dom hit och ska sanera i typ 4 veckor eller va han snacka om. bort med skiten iallafall. jag mår sjukt dåligt. tror ni jag kommer somna inatt. nej verkligen inte. får gåshud bara av att tänka på de.
så ni vet detta är fan inte kul.
blä blä blä.





Vägglössen är inga egentliga löss utan tillhör skinnbaggarna. Flera arter finns. Den som angriper människan heter Cimex lectularius. Anticimex betyder alltså mot vägglus.
Vägglöss är blodsugande. Dagtid lever de i springor i sängbottnar eller möbler.

I skymningen kommer de fram och uppsöker en lämplig värd, ofta en sovande människa, som de kan suga blod på.


vi är i mitten av hjärtat

Här hemma lagas det lasange ala amoor ...mm jag tycker inte om lasange så mycket men hans är super riiiiico:)

Ute har vi varit idag igen en låååååååååååååååååång stund och utan vagn, svetten rann! Det var jätte kul, älskar att kunna göra min dotter nöjd:) så klart"

Nu ska ja se vad dom gör inne i köket!
puss kram till er

vackra du


vackra du, vi längtar tills du kommer och blir vår<3
Älskar redan dig och tänker på dig så fort du rör dig:)
Jag ska ge dig det bästa livet, du och esmeralda är mina liv.
te amo


Esmeralda har...

34a127fc0d507d7b3a9df954bc8c8543.png

Kolla varifrån!

Esmeralda har kul:) mamma är svettig:)


jag hjärta...

51314b9dc1e1fe2c0cefc2d514b74f1a.png

Kolla varifrån!

jag hjärta dig min prinsessa


detta är...

0-57d428844b2106950af95372a5a51614.png

Kolla varifrån!

detta är kärlek! Tack baby du känner mig väl:)


idag

har vi varit ute och lekt i lekparken och njutit av det sköna vädret. Vi tog med picknick och och njöt. esmeralda skratta högt, det var länge sen hon fick gunga och leka fritt. mor och dotter dag har vi verkligen haft. Sen åkte vi buss hem till farmor och hon fick leka med sin faster/fastrar och vi bjöds på wok ala francia och en jordbävnngskaka;)

nu sitter vi här o myser med blåbärsoppa och tänker på vår mysiga dag tillsammans:) tror hon förstår när jag säger allt kul vi gjort och svara ja till allt: va de kul att gunga idag: jaaa! var lastbilen stor: mmm! va vovven fin som du fick klappa: a a och nickar på huvudet:=)

ha en bra kväll
snart blire fotboll.
puss så länge

stooooora brillor


nya koftan och brillorna från bikbok;)

och magen kom med den oxå:)
har hittat ett par perfekta brillor i guld men dom kostar 1300kr och kände att dessa trots att dom är 2 storleker större var mer värda för 79;)

idag lunchar...

0-53f48af4562bfe1e39da84ace3ec31f6.png

Kolla varifrån!

idag lunchar jag ensam så då slängde jag ihop massa gott:) mumma:)


gammal outfit


sakna dessa jeans från bikbok....idag blev det några nya köp därfrån;) visa imorgon kanske!


this is my life...;)


är hos...

05e5d47529452fd0cf2470e465938edd.png

Kolla varifrån!

är hos min bästa och hälsar på:)


snart åker...

-aa1a00ac1f68025df56b28b942e5c4b.png

Kolla varifrån!

snart åker bror hem. Jag= ledsen i ögat...


min sej imorse




äckelpäckel

upp i sängen

och dansa och hoppa

<3

upp o hoppa igen:)

min glada o pigga sej

okej förlåt min sura bestämda sej då

bra där mamma, jag bestämmer:)

wwiiiee

tokfia<3

snart blire av till dagis sen ner på stan med bror och kolla kläder:)
hör och ses här sen!
puss kram

p.s mina vänner jag saknar er!


blått och svart


detta var lite av det jag har shoppat dom senaste dagarna;)


puss och godnatt


på mailen


hitta denna bild på mig och min mamma när esmeralda låg i magen
saknar dig mamma<3


godkväll

lillan somna fort, hon är så trött efter dagis nu för tiden. Idag hade dom varit i sporthallen och lekt i stora hallen så antar att hon var lite mer slut än vanligt.
Innan lillfisen somna bytte familjen lakan tillsammans. mm det hade ju gått fortare om jag gjort de själv. men tack för hjälpen fina<3
nu spelas de tv-spel här hemma så då passar jag på att kolla in kläder och inredning på internet;)
ska snart sussa, har varit en låång dag.
sov gott puss kram


p.s Som några av er vet så finns det en mörk och en ljus sida här i livet. Och jag har fått uppleva en mycket mörk sådan ett tag, men som jag vet så kan man inte se den allra ljusaste om man inte varit i det allra mörkaste. Så kort sagt: Lär er livets "eviga" gåta, ÄLSKA, GLÖMMA OCH FÖRLÅTA.

Jag är i en ljus fas nu och jag ser bara ljusare och ljusare på framtiden, det ni, det är grejer. Jag är så medveten om saker och ting och tackar för allt jag har. Min vilja och min kärlek kommer jag komma låångt med. Känner att jag får med mig många i min närhet till det posetiva och de är jag så stolt över. Som sagt som man bäddar får man ligga, och faaaaaan så skönt jag ligger;)




randigt e snyggt..


hej hej, en gammal bild på mig i randigt:)  ska leta efter nån liknande att kunna ha nu:)
annars trött som fan varit igång sen tidigt imorse. jobbat sen varit på stan med grabbarna och nu myser vi<3
ska lägga lillfisen nu.
puss o hej

käkar gott...

30165365c33a27b0bc392993ebfe2645.png

Kolla varifrån!

käkar gott med grabbarna på robbans:) alltid så små pizzor!


nybakat bröd...

0-3433752c74d63bb8d1d0680e621df7c8.png

Kolla varifrån!

nybakat bröd med Lönneberga skinka till är gott så här på morgonkvisten:)


fuskbyggarna

det kommer bli mitt nya favoprogram, älskar att se folk som luras bli igenkända:)
jag njuter.

min fina och min andra fina (bror) kollar på fotboll och har de bra.
mysigt!

imorgon är de jobb i fyra timmar sen äre stan som gäller.
ha en fortsatt skön kväll.
puss hej

över min döda kropp

aa precis.
I porten utanför oss har en tjej satt upp en lapp om att få byta sin fina 4.a till en trea på nederbotten.
Kul tänkte vi och så stod de att de var uppbyggd altan m.m!
Jag ringer fort och hon berättar att det är ny renoverad och toan är ny på stora toaletten, den ända som hon sa va dåligt är hennes kök som dom inte gjort nått på några år.
Jag blir jätte glad och säger ja men gud så bra kan ja kommer snart och titta för vi har en 3.a som är nyrenoverad i nästan alla rum bla bla.
Ja kom nu säger hon och jag går dit.

Okej, min första tanke var baksidan, vart fan är den stora uppbyggda altanen?
1: in i porten....fan va de luktar rök jag skulle säga åt den som rökte att sluta om ja flytta in där.
2: knackar på, och öppnar gör en förlåt men halvnykter morsa som det rycker röklukt ifrån, stinker som fan och de första man ser är blommiga halvblekta tapeter från 90-talet som de hängde spindelnät ifrån vägg till taklamporna. hon visar mig sitt nya badrum som går i gult, brunt och beige, ja trodde hon skämta. in i nästa rum hennes såkallade sovrum i ljusblåa tapeter med ett hemskt spräckligt blågrått golv. spindelnät och dörren in dit var söndersparkad.
in i vardagsrummet som såg ut som en stor loppis, mörkblåa väggar med gammalt trä golv, vi hade de här hemma förut. in i hennes dottersrum, spygrön tapet men nå orange färgat golv.
in i köket, åå my god, de va de rum som såg mest okej ut av alla. in i hennes sons gammla ungdomsrum, orange med en gul golvmatta. jag hade sån panik där inne att ja ville bara ut snabbt snabbt snabbt. skulle aldrig i mitt liv sätta min dotter i de huset om de inte sanerades och totalrenoverades.
hon fråga om hon kunde komma på fredag och titta på våran lägenhet. mitt svar, jag återkommer. tack
hon öppnade dörren åt mig vinglandes alltså hon höll  i sig mot väggarna när hon gick för att inte ramla omkull. usch
nej de blir inget av de.
  

dagens outfit

idag har vi varit och shoppat lite, kan visa er senare. Vi har oxå storhandlat på city gross (farligt med så mycket gott)

nu ska vi snart äta hackelbakspotatis kött och fetaost sallad. muuuuuuummmss!


kofta lindex, linne hm, jeans mama hm, örhängen "stora"


gårdagens outfit i bättre bild.


jacka hm, linne hm, jeans mama hm:)


shopping från

shopping från mormor och gammel mormor till lillskiten:)

plus en tunika och strumpor hon har på sig idag:)
tack så mycket :)
undra vad hon kommer säga om tiger t-shirten:)
pussss

ny Body...

0a80fe35801e46fbdcdbb7e28088ae62.png

Kolla varifrån!

ny Body till lillen i magen:)


ammning

Nu är det inte lång tid kvar tills jag sitter här hemma och ammar igen. Det är verkligen dubbla känslor. Dom är redan fyllda med mjölk och vet hur sprängfärdiga dom blir efter förlossningen. För att inte snacka om sårskorporna som aldrig läker på bröstvårtorna, dom läker men det känns som aldrig. Men sen när dom är borta och man vant sig så är det underbart. titta bara på när jag amma esmeralda, vackraste ögonen som bara säger mamma du är bäst som har så mycket mat att ge mig<3


känner knappt igen mig


här var jag gravid med esmeralda, tyckte oxå kommer jag ihåg att jag hade stor mage! aa eller hur säger jag nu:)


is...


mina händer var is efter att jag kört esmeralda hem från dagis.
på bilden ovan fattas bara mig och vagnen:)


nu ska de lagas mat till mina fina grabbar här hemma. köttgryta med ris och sallad. mumma!
chaoooo

dagens outfit:)...

7b6718264b25a6e2eabdbec1d25e9c56.png

Kolla varifrån!

dagens outfit:)


vecka 27

Kroppen: Livmodern har vuxit och dess översta del finns nu en bit ovanför naveln. För många fortsätter brösten att vara spända och lite ömma under hela graviditeten och det kan rinna lite vätska från dem. Extra fett lagras i brösten och dess körtlar växer.
Många kvinnor blir andfådda, då de fått en ökad blodmängd i kroppen.
Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont.
Nu har barnet stora chanser att klara sig om det föds för tidigt, men varje vecka, och även dagar, gör stor skillnad. Barnet väger mellan 900 gram och ett kilo. Om det skulle födas kan det andas luft och tarmarna klarar av att ta emot modersmjölk.

Förlossningsförberedelse:
För att ha gott om tid att mentalt och fysiskt förbereda sig inför förlossningen är det bra att boka en kurs nu. Det finns mycket att välja på, till exempel yoga, vattenträning eller profylax. Innan ni väljer kurs så prata med din partner om vad ni behöver och vill ha. Profylax fokuserar till exempel mycket på partnerns roll medan yoga kan vara bra fysisk träning.

hej hej

snart är de familjen annorlunda, :)
gud är helt slut har haft en helt perfekt dag.
jobbat och shoppat:)
hämtat lillan och lagat mat:)
badat och målat naglarna:)
blåst håret och byggt med klossar:)
ja men de är väl de, nej just ja jag har damsugit och tvättat oxå.
nu sitter lillan i min famn och bara myser, detta är kärleeeek.

snart kommer min stora kärlek hem.
ha en skön kväll
imorgon är min bror här, wwwwwwwwwwwieeeeeeeeeeeeehhooooooooooo




denna bild bjuder jag på;)


Esmeralda hitta...

0-6b35a0cdfc91c2ecec00f59d08c8cdcf.png

Kolla varifrån!

Esmeralda hitta sin baby leksak från när hon va bebis och nu är hon överlycklig och säger: piin mamma titta bebe och så pussar hon på den:)


Så här ser jag ut nu..



...nu sticker jag till jobbet.
ha en trevlig dag.
ses här senare.
puss kram


RSS 2.0